Digidexo.com

Hvordan å gjenkjenne tegn på depresjon hos menn

Hvordan å gjenkjenne tegn på depresjon hos menn


Det kan være noe vanskelig å gjenkjenne tegn på depresjon hos menn. Menn er vanligvis oppfattes å være mindre verbal med følelser og mindre villig til å diskutere følelser med andre. Menn kan også være mindre klar av subjektive følelser av depresjon. Det finnes måter å kjenne igjen når menn er deprimerte som skiller seg litt fra hvordan depresjon er uttrykt i gjennomsnitt.

Bruksanvisning

Hvordan gjenkjenne depresjon hos menn

•  Vær oppmerksom på eventuelle endringer i humør. Du kan legge merke til at en mann i livet ditt virker mer stille enn vanlig, trist eller ned. Vær oppmerksom på at menn som er deprimerte kan demonstrere økt irritabilitet heller enn de mer åpenbare tegn som kronisk tristhet.

Legge merke til endringer i energinivå, motivasjon eller aktiviteter av interesse kan anelse en kjær overfor tegn på depresjon hos menn. Tap av interesse eller glede i seksuell aktivitet er en spesielt identifiserbare tegn på depresjon hos menn.

Observer sove og matvaner. Hvis vesentlige endringer er identifisert, slik som dårlig søvn eller spise mindre enn normalt, kan de signalisere et problem med depresjon.

Hør for følelsen av verdiløshet, skyld eller å ha en oppfatning av at han ikke kan gjøre noe riktig. Dette er vanligvis hvordan menn uttrykker problemer med selvfølelse og er grunn til bekymring for depresjon.

erkjenner behovet for intervensjon kan oppstå hvis en mann er fortært med tanker om døden, døende eller har gjort suicidale uttalelser. Dette skaper et behov for umiddelbar vurdering av en profesjonell for sikkerhet som menn er på et høyere risiko for selvmord enn kvinner.