Digidexo.com

Urter for nyresvikt

Nyresvikt er den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive en situasjon der en person lider av nedsatt funksjon i nyrene. Situasjonen kan være midlertidig, beskriver bare delvis tap av funksjon, eller det kan utvikle seg til en fullstendig og permanent situasjon. For den elendige, forebygge nyresvikt er trolig et mer realistisk mål at forsøk på å behandle komplett nyresvikt med egenomsorg og hjem rettsmidler. Forebygging av nyresvikt eller bremse utviklingen av nyresykdom kan oppnås gjennom bruk av urter som støtter nyrefunksjonen, og at arbeidet med å lindre symptomene på nyresykdom.

Hypertensjon

Hypertensjon er en tilstand hvor en pasient lider av kronisk og pågående høyt blodtrykk. Det er også en av de viktigste årsakene til nyresvikt. Regelmessig inntak av urtemedisin Zea mays kan være gunstig som de kjemiske forbindelsene i urten kan redusere betennelse i nyrevevet. Zea mays inneholder glycloproteins som produserer interferon, proteiner som virker som smittekampmidler i hele kroppen. I tillegg virker det som et diuretikum, noe som øker strømmen av fluider gjennom systemet, spyle skadelige giftstoffer i prosessen. I flytende form, standard dosering varierer 15-60 dråper per dag blandet inn i drikke etter eget valg. Tørre former er ofte brygget i kopper varm te og nøt tre til fem ganger om dagen. Lignende resultater kan oppnås ved hjelp av urter Taraxacum eller Veratrum.

Hyperkolesterolemi

Hyperkolesterolemi er den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive en overdreven mengde av kolesterol i blodet. Selv om det ikke forårsaker nyresvikt i seg selv, er det ansett som en viktig faresignal og mulig medvirkende faktor i utvikling av nyresykdom. Av disse grunner, ta skritt for å holde under kontroll av hyperkolesterolemi.

I tillegg til en lav fett, høyt fiber diett og regelmessig mosjon, kan urte kosttilskudd som ginseng være nyttig i å hjelpe til å rense kroppen for overflødig kolesterol. Ifølge rapporter utgitt av Mayo Clinic, kan ginseng bidra til å redusere dårlig kolesterol hvis tatt på en jevnlig basis. I blodet, er ginseng en kraftig antioksidant, eliminere frie radikaler assosiert med degenerative nyresykdom. Det bidrar også til å regulere blodsukkernivået, noe som reduserer stress plassert på nyrene. Anbefalt dosering av ginseng avhenge av hvilket utvalg du velger. American ginseng når terapeutiske nivåer i doser på 1-3 gram før hvert måltid, mens den anbefalte dosen av asiatisk ginseng er mellom 15 og 25 g per dag.

Rens

Det finnes en rekke urter som kan anvendes for å rense og avgifte nyrene. Denne typen behandling støtter nyrefunksjonen og fremmer generell helse i urinveiene ved å fremskynde fjerning av avfall som kan akkumuleres i et tregt system. Aktuelle artikler publisert av Health anbefaler sofaen gress for å rense urinveiene. Den øker ikke bare strømmen av urin, men også lindrer de berørte vev, å redusere inflammasjon og smerte. Selv om det ikke er noen klinisk forskning som til den mest effektive dose av denne urten, er dagens anbefalte doseringen mellom seks og ti gram hver dag. Alternativt kan være laget av te persillen, som har et naturlig vanndrivende effekt og arbeider for å stimulere nyrefunksjonen. Hvis ingen av disse er spesielt attraktivt for deg, kan lignende resultater oppnås ved å spise en stor skål med vannmelon.