Digidexo.com

Hvordan lage Twins med fruktbarhet piller

Hvordan lage Twins med fruktbarhet piller


Flere faktorer kan påvirke sannsynligheten for å bli gravid tvillinger. Hvis du har en historie med tvillinger i familien din eller allerede har tvillinger, er det mer sannsynlig å bli gravid tvillinger. Fertilitetsbehandling, inkludert fruktbarhet piller, kan også øke sjansen for å få tvillinger.

Hvordan lage Twins med fruktbarhet piller

•  Gjør en avtale med en fruktbarhet lege eller fødselslege. Diskuter ditt ønske om å ha tvillinger med legen din, og lytte til hans anbefalinger. De fleste leger vil fraråde å ta fruktbarhet piller med mindre du har problemer med å bli gravid helt.

Vet at fruktbarhet piller bære med seg en flokk av bivirkninger, inkludert risiko for cyster på eggstokkene og ovarialt hyperstimuleringssyndrom. Det har også vist seg at fruktbarhet piller kan føre til en større sjanse for å få kreft i eggstokkene.

Vær oppmerksom på at tvillingsvangerskap og leveranser bære flere komplikasjoner. Kvinner som bærer tvillinger er mer sannsynlig å oppleve ubehag, premature arbeid og postpartum depresjon. Tvilling babyer er også mer sannsynlig å bli født med lavere fødselsvekt enn enkelt babyer. I tillegg er det mer sannsynlig at du vil trenge å føde via keisersnitt hvis du har tvillinger.

Ta fruktbarhet piller nøyaktig som foreskrevet av legen din. Du må aldri endre dosen din i et forsøk på å øke sjansene for tvillinger. Gjør du det kan føre til alvorlige bivirkninger.

Se legen din regelmessig for å overvåke resultatene av fruktbarhet piller. Det anbefales at du ikke tar fruktbarhet piller for en lengre periode. Snakk med legen din om hvor lenge du skal ta piller hvis du ikke ser tidlige resultater.

Hint

  • Det anbefales at du får en liten mengde vekt, hvis du prøver å unnfange tvillinger. Kvinner som har litt forhøyet kroppsfett prosenter tendens til å ha tvillinger oftere enn de med normal kroppsfett.
  • Spis yams. Yams, spesielt kassava rot, har vist seg å øke eggløsning, og dermed øke dine sjanser for å få tvillinger.
  • Kvinner som ammer er også mer sannsynlig å bli gravid tvillinger. Hvis du allerede har en baby, fortsetter ammingen barnet ditt mens du prøver å unnfange tvillinger.
  • Vær oppmerksom på at fruktbarhet piller kan være harde på kroppen din. Fullt drøfte mulige bivirkninger med legen din før du tar pillene.
  • De fleste leger vil ikke gi pasienter med fertilitetsbehandling med mindre de absolutt trenger dem. Hvis du søker fruktbarhet piller bare for å øke sannsynligheten for å få tvillinger, er det lite sannsynlig at en lege vil foreskrive deg pillene.