Digidexo.com

Oil of Oregano Vs. Oregano

Du føler en bihulebetennelse kommer på. Magen din er opprørt. Du har en migrene, og det er flass på kragen. Det er mulig å bekjempe hver av disse symptomene med noen få dråper oregano olje. Oreganum valgare, en del av mynte familien, har eksepsjonell antioksidantegenskaper som strekker seg til mange ulike fysiske plager. Dette oregano er ikke å forveksles med den type i pizza saus. Det er vanlig oregano, kjent som Oreganum marjorum, og langt mindre effektiv.

Potent og effektiv

Den mest potente oregano kommer fra Marokko og kalles Oreganum elongatum. To vesentlige hentet fra denne planten er carvacrol og tymol. Det er om lag 14 prosent av naturlig fenol carvacrol til 27 prosent tymol i den mest potente olje av oregano. De jobber sammen for å fremme en naturlig antimikrobiell, som jobber mot selv stafylokokker. Kontroller ingrediensene for å sikre at oljen man kjøper oppfyller disse krav.

Hvordan Oil of Oregano er brukt

Olje av oregano kommer i en flytende konsentrat eller i kapselform. Enten er like effektiv som den andre så lenge pakken retninger blir fulgt. Oljen kan oppløses i juice eller vann og svelget. Den kan også brukes i en skvett av sjampo og påføres direkte på hodebunnen for å lindre flass. Bland en dråpe med en teskje olivenolje og gjelder for hud utbrudd. Aldri svelges eller søke på huden eller tannkjøtt med mindre den er utvannet. En mild bivirkning av å drikke olje av oregano er at det av og til fører til raping. Kapsler synes ikke å ha det samme resultat, men er like effektive.

Effektivitet med visse betingelser

Fra gammelt Grecian ganger, leger brukte olje av oregano til å behandle virus og bakterieinfeksjoner. De jaget bort hode og kropp parasitter. I dag har olje av oregano bli nyttig som en hoste suppressant, immunsystem booster og anti-sopp. Det bekjemper også av både viral og bakteriell infeksjon og kan redusere smerter og betennelser i leddene.

Forslag Beløp i behandling

Hvis en bihulebetennelse er nært forestående, ta 2 eller 3 kapsler daglig eller blande to eller tre dråper olje i juice og drikke det. Hvis brukt ved utbruddet av symptomene, er det umiddelbart effektive, men hvis infeksjonen allerede har startet, kan det ta fra tre til fem dager. Gjenta behandlingen hver dag til symptomene er borte.

Unn en urolig mage ved å løse to eller tre dråper olje av oregano i et glass melk eller juice for umiddelbar lindring.

De samme to eller tre dråper olje av oregano er god for hoste, smerter, smerter og som et hjelpemiddel til fordøyelsen.

Eksterne anbefalinger omfatter de samme 2-3 dråper, men blandet med olje av kokos eller olivenolje til DAB på alt fra utslett til kutt. Flass eller kløende, er flassende hodebunn bedre innen en uke ved å blande to eller tre dråper i shampoo og bruke som vanlig til hodebunnen annenhver dag.

Mot indikasjoner

Gravide kvinner bør ikke ta olje av oregano på regelmessig basis, fordi det kan være jern-absorpsjon problemer. Med unntak som nevnt for graviditet, kan de som tar olje av oregano ta jerntilskudd hvis det er en sak av jernmangel.

Allergi mot basilikum, mynte, timian eller salvie, alle i samme familie som oregano, viser forsiktighet hvis utslett eller oppkast oppstår. Hvis enten skjer, slutte å bruke olje av oregano.