Digidexo.com

Hvordan Kill midd på kroppen

Midd er veldig ekle parasitter. De fleste av dem er veldig små (mindre enn en millimeter i lengde). De graver seg under huden din, legge egg og formere seg. De kan finnes nesten overalt i naturen, land og i vann. De er vanligvis ufarlige, og lever av døde og råtnende organisk materiale. Men når de velger å leve av kroppen din det kan føre til en hud tilstand som kalles skabb. Hvis du ikke blir kvitt midd fort, kan de spre seg i hele kroppen din.

Bruksanvisning

•  Ta en tur til legen din. Legen din vil gi deg en fuktighetskrem som heter Permetrin å spre seg på kroppen din som vil drepe midd.

Ta en dusj før du påfører fuktighetskrem.

Påfør lotion til hele kroppen unntatt hodet og nakken.

La kremen være på minst 8 til 12 timer. Noen typer lotion krever en ventetid på 48 timer. Du må gjøre dette én eller to ganger før midd vil bli avsluttet fra kroppen din. Noen av kremene er gitt er igjen på over natten og vaskes av neste dag. Kløe kan vare i flere uker, selv etter behandling. Dette er normalt og betyr ikke at behandlingen ikke har virket, ifølge Nemours Foundation.

Bruk tea tree olje for å drepe midd. Ifølge WellSphere s Healthy Living fellesskap, er det en kraftig antiseptisk og er i stand til å behandle mange hudsykdommer.

Tilsett 20 dråper tea tree olje til bad. Sug i varmt vann og tea tree olje for ca 15 til 20 minutter. Dette dreper midd, men kan også bidra til å berolige din kløende, irritert hud.

Gjenta denne prosessen to ganger om dagen, hver dag i en uke.