Digidexo.com

Nerve Damage Pain Relief

En person som lider av nerveskader mister evnen til å effektivt og nøyaktig sende meldinger til de riktige områdene av kroppen til rett tid. Personer som lider av diabetes ofte lider nerveskader i tillegg. Nerveskader kan føre til store smerter og ubehag.

Nutritional Supplements

Urter tilby noen lettelse å smerte fra nerveskader, men reseptbelagte legemidler er mer effektive i å lindre smerten. Men urter har noen fordeler i forhold til reseptbelagte legemidler fordi urter arbeide med healing nervesystemet samt bidra fjerne smerten. Urter er også en fordel fordi de ikke er vanedannende som noen smertestillende kan være.
Smerter eller ubehag fra nerveskader kan bli løst ved å ta en rekke næringsstoffer. B-kompleks vitaminer kan vitamin C sink og alle være effektive i å minske alvorligheten av nerveskader smerte. De er i stand til å gjøre det på grunn av krom inngår i dem.
Fordi nerveskader noen ganger fører blodet til å levre seg, forårsaker smerter i øyne og nyrer, kan vitamin E hjelpe takket være sine anti-clotting egenskaper.
Andre næringsstoffer som omage-3 fettsyrer kan også være effektive i å lindre smerte. En av de fettsyrer, som kalles linolsyre, er i stand til å bidra til å hindre fremtidig nerveskader.

Hva kan hjelpe

For å redusere risikoen for nerveskader, ta magnesium tilskudd. Herbal medisiner som ginseng og hvitløk har hypoglycemic kvaliteter og er i stand til å redusere mengden av nerveskader som kan oppleves.
Det er noen planter som ble brukt til å lindre smerte år siden, men har blitt skjøvet til side av moderne, kjemisk produserte medisiner. Jernurt er en av disse plantene. Folk som bruker urtemedisiner hevder Jernurt har aspirin-lignende kvaliteter. For urt å være mest effektiv, bør det tas i løpet av flere uker. Dette vil gi det nok tid til å forbedre funksjonaliteten av nervesystemet.
Naturlige medisiner så enkelt som drue ekstrakt er også i stand til å redusere smerter som stammer fra nerveskader.