Digidexo.com

Massasje for migrene relief

Migrene hodepine plage om lag 20 prosent av befolkningen. Noen mennesker lider av hyppige migrene, en tilstand som resulterer i forstyrrelser i søvnmønster, familiens rutiner og arbeid. Milde migrene presentere en plage, men alvorlig migrene kan være ødeleggende. Personer som lider av en alvorlig migrene hodepine rapport sterke smerter, ofte ledsaget av følsomhet for lys eller støy og kvalme.

Problemer med tradisjonell behandling

Tradisjonell behandling av migrene vanligvis innebærer over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende medikamenter. Det finnes to problemer med tradisjonelle behandlinger.

Overdreven bruk av smertestillende med hyppige migrenepasienter kan føre til bivirkninger. De mest vanlige bivirkningene er skade på mageslimhinnen, som fører til sår, og utviklingen av kronisk daglig hodepine.

Det andre problemet er at smertestillende kan ta kanten av migrene smerte, men ofte ikke fullt lindre symptomer.

Kombinere tradisjonelle behandlinger med massasje terapi kan bidra til å redusere migrene symptomer. Regelmessig massasje terapi kan også bidra til å forebygge migrene utbruddet.

Massasje Terapi for migrene

En rekke ulike typer massasje terapi kan lindre muskelspenninger i nakke og skuldre. Redusere denne spenningen hjelper migrenepasienter sover bedre og i noen mennesker er vellykket på å lindre smerte.

Dyp massasje terapi er ett alternativ. I denne type massasje, bruker terapeuten dype finger press for å redusere spenninger i stramme muskler. Ved å fokusere på nakke og skuldre, kan terapeuten hjelpe lindre noe av smerten og press i forbindelse med en migrene.

En nevromuskulær massasje arbeider for å avlaste trykket og tetthet rundt triggerpunkter (disse er beslektet med akupunkturpunkter) og nerver. Denne typen massasje bruker mer moderat trykk enn en dyp massasje.

Craniosacral massasje er en mild massasje av hodebunnen og skallen. Foreløpige studier utført av Institutt for nevrologi ved University of North Carolina viser lovende for craniosacral massasje som en vellykket behandling for migrene hodepine.

Energy Massage

I tillegg til mer tradisjonelle former for massasje, migrenepasienter vil kanskje prøve energibaserte massasje metoder som akupressur, fotsoneterapi eller reiki.

Akupressur stimulerer de samme energipunkter som brukes i akupunktur ved å bruke fingertrykk i stedet for nåler. Forutsetningen er at disse punktene utvikle energiblokkeringer. Trykket hjelper energien begynner å bevege ordentlig igjen, og bringer lindring.

Refleksologi innebærer å stimulere trykkpunkter på undersiden av føttene for å bringe nødhjelp til smerte eller lidelser i hele kroppen.

En reiki utøveren bruker milde rørende å stimulere energiflyten og healing hele kroppen.

Disse metodene har ikke så mye forskning som støtter dem, men de er hver svært mild og beroligende. Ulike personer har ulike erfaringer, slik at du kan oppleve at de gir deg betydelig lettelse.