Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Mangostan Juice

Hvordan å miste vekt med Mangostan Juice


Mangostan juice har et høyt antioksidant telling, noe som gjør det til et kraftig verktøy i kampen for å miste vekt. Regelmessig inntak av mangostan juice vil redusere appetitten og pumpe systemet full av antioksidanter. Dette reduserer mengden fett du spiser og øker kroppens fettforbrenning evne. Saften kan ikke gjøre alt arbeidet for deg, så er det viktig at du fortsetter å få regelmessig mosjon og opprettholde et sunt, velbalansert kosthold.

Bruksanvisning

•  Drikk en 8-unse glass mangostan juice en halv time før frokost for å redusere appetitten. Spis en balansert frokost med en liten mengde protein, kornprodukter og meieriprodukter som tilsvarer 800 kalorier totalt. Saften i sammenheng med en balansert frokost bør holde appetitten under kontroll før lunsj.

Drikk en 8-unse glass mangostan juice en halv time før lunsj. Spis en balansert lunsj som inneholder korn, frukt eller grønnsaker, protein og meieriprodukter. Ikke overstig 300 kalorier med lunsj.

Spis en solid middag på 500 kalorier tre timer før sengetid. Inkluder porsjoner fra hver matvaregruppe i din middag måltid å runde av en dag med å spise sunt. Aldri spise noe, uansett hvor liten del, innen tre timers søvn, eller det vil ha en negativ innvirkning på din vekttap programmet.

Drikk vann regelmessig gjennom hele dagen. Mangostan juice øker antioksidanter i systemet ditt, men hele fordøyelsessystemet vil begynne å bremse uten riktig fuktighet fra vann.

Snack lett på dagtid mellom frokost og middag. Spis "heart smarte" snacks (nøtter, bær og havre). Ikke overstig 200 kalorier om dagen i snacks.

Øvelse daglig for å gå ned i vekt. Utføre cardio øvelser i en time til en og en halv time om dagen for å redusere vekten. Splitte treningen tid tre måter slik at du trener på morgenen, ettermiddagen og kvelden.

Hint

  • Det er slikt som for mye av en god ting. Ikke drikk for mye mangostan juice eller det kan gjøre deg opp i vekt. Saften kan ha lagt sukker og kalorier som avspore vekttap plan.
  • Når du når din idealvekt, slippe treningen tid til en halv time daglig for å opprettholde den vekten.