Digidexo.com

Hva er Gymnema Sylvestre ekstrakt?

Hva er Gymnema Sylvestre ekstrakt?


Gymnema (vitenskapelige navn Gymnema Sylvestre) er en plante som er blitt brukt i ayurvedisk medisin i århundrer. Ekstraktet fra anleggets blomster, blader og frukt er antatt å ha anti-allergisk, antiviral og lipid-redusere egenskaper. Gymnema er i hovedsak brukes til å administrere og behandle forhold knyttet til blod-sukker nivåer, for eksempel diabetes mellitus og relatert hypo- eller hyperglykemiske tilstander. I tillegg har Gymnema vist effektivitet i behandling av en rekke forskjellige sykdommer.

Betydning

Den Gymnema anlegget er innfødt til tropiske skoger i India og deler av Afrika; derimot, er plantens ekstrakter som vanligvis brukes i hele Australia, Japan, Vietnam og mer nylig Europa og USA.

Funksjoner

Gymnema inneholder gymnemic acid (GA), quercitol, lupeol, SS-amyrin og stigmasterol forbindelser, som kan skilte med glukose minkende egenskaper.

Effekter

Gymnema er hypoglycemic egenskaper kan bidra til å regulere blodsukkernivået ved å styrke cellene forbruk av glukose og forsterke handlingene til glukose ved hjelp av enzymer, hemme leveren fra å lage glukose og dermed redusere blodsukkernivået.

Funksjon

Ekstrakt fra bladene til planten tjene mange medisinske formål, som de øker nivåene av insulin (ved å bidra til å gjenopprette bukspyttkjertelen celler som produserer insulin), og kan også redusere serum kolesterol og triglyserider, forebygge hyperglykemi og fungere som et hjerte-akselerator.

Potensial

Gymnema kan også brukes til å behandle mage og gastrointestinale forstyrrelser, forstoppelse, vannretensjon, kolesterol, høyt eller lavt blodtrykk, anemi, leversykdom, takykardi, arytmi og vektøkning.