Digidexo.com

Throat Cancer Cure

Når du lider av strupekreft, har vevet av enten strupehodet og svelg opplevd en overdreven vekst av unormale celler som har formet til en ondartet svulst. Tobakksbruk, alkoholmisbruk, asbest og selv dental hygiene kan bidra til utvikling av denne sykdommen, men legene er fortsatt usikker på den faktiske årsaken til disse unormale celler. Uavhengig av hva som har bedt om veksten av kreftsvulsten, er behandlings tilgjengelige alternativer, hvorav de fleste er avhengig av typen av kreft, graden av sykdommen og tilstanden til individet.

Stråleterapi

For de fleste mennesker med kreft i halsen, vil de ofte gjennomgå et kurs av strålebehandling. Dette skyldes i stor grad type kreft som påvirker dette området av kroppen, som det reagerer ganske gunstig til administrasjonen av stråling, særlig i tidlige stadier av sykdommen. Noen mennesker kan bare trenger ekstern strålebehandling for å drepe kreftceller, rettet mot røntgenstråler direkte inn i området for halsen som inneholdt tumoren. Andre kan trenge å gjennomgå brachyterapi, der radioaktive frø er satt nær svulsten å drepe unormale celler. Imidlertid, når kreften er i sin avanserte stadier, er strålingsterapi anvendes som en form for tilleggsbehandling vare med en annen modus for behandling.

Kjemoterapi

Når strålebehandling alene vil ikke kurere kreft, kan det hende du også må tåle et kurs av kjemoterapi. Med denne modus for behandling, er kreft først redusert i størrelse ved administrering av kjemoterapeutiske medikamenter, strålebehandling og deretter er rettet inn i det gjenværende tumor. Ved administrering av kjemoterapi før bestrålingsterapi, kreftcellene er ikke bare mindre i antall, men også bli mer utsatt for stråling.

Kirurgi

Foruten strålebehandling og kjemoterapi, er kirurgi et annet alternativ for herding av strupekreft. Med denne form for behandling, er det enten anvendes alene eller i forbindelse med bestrålingsterapi eller kjemoterapi, avhengig av plasseringen og graden av sykdommen. I tidlige stadier av strupekreft, kan kun trenger svulsten som må fjernes ved endoskopi, hvor et rør er satt inn i halsen og kreften er fjernet (eller utryddet med en laser) kirurgisk. Etter hvert som kreft blir mer og mer avanserte, de kirurgiske alternativer begynne å endre seg. For noen er en del av deres strupen eller svelg fjernet. For andre, fjerning av hele hals, inkludert både larynx og svelg, er nødvendig.

Medikamentell behandling

I noen tilfeller av strupekreft, er medikamentell behandling det beste alternativet. Med denne form for behandling, er medikamenter som anvendes for å utelukke bruken av protein i kreftceller. Over tid, kan mangel på dette stoffet forårsake disse unormale cellene dør, og dermed kurere kreft.