Digidexo.com

Hva er glykemisk mat?Glykemisk mat er høy i karbohydrater og sukker. Alle som er bekymret for sin helse bør lære om glykemisk innholdet i maten de spiser. Diabetikere, spesielt, bør holde seg borte fra glykemisk mat.

Hovedsiden

Glykemisk indeks bidrar til å identifisere matvarer høy i dårlige karbohydrater. Ikke alle matvarer som inneholder høye karbohydrater har den samme effekt på økning av blodsukkeret. Å spise mat med lav glykemisk indeks hjelper deg å opprettholde et jevnt blodsukker nivå og føler seg mindre sulten mellom måltidene.

Bad Karbohydrater

Ifølge Dr. Ray Strandt, "Den viktigste faktor for et sunt kosthold er for deg å forstå at den store grunnen til at vi er i dette helsevesenet krise i dag av fedme, hjerte- og karsykdommer og type 2 diabetes mellitus er på grunn av den bearbeidede næringsmiddelindustrien og vår frykt for fett. "

Svært bearbeidet karbohydrater påvirker helse. Glykemisk indeks identifiserer dem mat og hjelper folk unngå dem. Nesten alle menneskeskapte bearbeidet mat er svært glykemisk.

Gode ​​Karbohydrater

Dette er matvarer som epler, appelsiner, pærer, druer, bønner, rosenkål, blomkål, mais, nøtter, gulrøtter og hele korn. Disse karbohydratene ikke skal unngås. Hele mani å "kutte ut alle karbohydrater" er ikke gode råd.

Alle frukt er ikke det samme. Kirsebær har en glykemisk indeks på 22, mens datoer er 102.

Frokostblandinger

De fleste esker med frokostblanding er svært glykemisk. Spise gammeldags stil korn som havre måltid og fiberrik frokostblandinger, for eksempel Cream of Wheat, kan få deg til en god start.

Brød og Rice

Hvete brød faktisk har en høyere glykemisk indeks enn hvitt brød og kan føre til en rask økning i blodsukkeret. I motsetning til den tradisjonelle næringspyramiden, er legene nå forstemmende forbruk av brød, ris, poteter, pasta og sukker. Også verdt å merke seg, hvit ris har en glykemisk indeks på 87, mens brun ris er 55.

Poteter

Poteter er en naturlig mat som også bærer en høy glykemisk nivå. En rød skinned potet kan se sunnere enn en søt potet, men det er det ikke. Glykemisk indeks er 87-44.