Digidexo.com

Homeopati for Pain Relief

Homeopati er praksisen der helseproblemer kan løses ved å styrke kroppen slik at den kan hjelpe seg selv. Homeopatiske behandlinger kan brukes i de fleste enhver tilstand, inkludert canine smertelindring. Mange av de konvensjonelle medisiner som er foreskrevet til hunder i smerte ha farlige bivirkninger som kan permanent påvirke hundens helse. Ved hjelp av homøopatiske midler for smertelindring vil ikke bare hjelpe hunden din til å føle seg bedre, men vil også hjelpe kroppen hans.

Hva er homøopatiske midler effektiv mot?

Det er mulig å behandle akutte og kroniske sykdomsangrep av smerter hos hunder. Akutt smertelindring er vanligvis oppnås ved å velge løsninger basert på hundens symptomer. Imidlertid behandling av kronisk smerte, forårsaket av en underliggende tilstand som for eksempel artritt, er vanligvis komplisert å behandle. Derfor arbeider med en homøopatisk veterinær eller profesjonell for å finne ut hva som ville fungere for hunden er det beste valget.

Homeopati rettsmidler for Akutt Pain Relief

For hunder som opplever sterke smerter, så mye slik at de motstår å bli berørt, bruk av arnica montana og Bellis perennis kan lindre deres ubehag. Begge rettsmidler er effektive i behandling av skader som fører til blåmerker, som stammer, forstuinger og muskelsmerter, og bidra til å lindre indre organ smerter. Calendula officinalis, eller ringblomst, kan bidra til å stoppe smerter forbundet med kuttskader, sår og avrevne muskler. Marigold også fremmer helbredelse og geleer som inneholder denne urten kan brukes på snitt til å lindre smerte og irritasjon.

Hvis hunden din har smerter på grunn av insektbitt eller stikk, prøve å bruke Ledum palustre, også kalt vill rosmarin eller myr te. Det rette er også effektiv for skader på øynene og kan redusere hevelse. Ruta graveolens kan bidra til å avlaste sensitive ledd, bein blåmerker, forstuinger og sene skader. For skader i områder der det finnes store mengder av nerveender - for eksempel halen, poter, tenner og tannkjøtt - Hypericum perforatum, eller johannesurt kan være effektive i å redusere smerte. I tillegg kan denne homøopatisk middel også hjelpe med smerte på grunn av hjernen og ryggmargen skader.

Disse homøopatiske midler kan bli funnet på en urt eller helse butikken. Doseringen av rusmidler avhenger av hundens vekt.