Digidexo.com

Bivirkninger av generisk Metrogel

Bivirkninger av generisk Metrogel


Det generiske navnet for Metrogel er metronidazol. Det er et amoebicide og antibiotika som brukes for acne rosacea, alvorlige sår hud og liggesår. Metronidazole kommer også i en krem ​​(metrocream) og en lotion form (MetroLotion). Gel, krem ​​og lotion former alle har samme formål.

Milde bivirkninger

Metrogel og andre former for metronidazol absorberes av huden og inn i systemet ditt. Milde bivirkninger inkluderer mild brennende, stikkende, tørrhet og rødhet på stedet av søknaden. Metrogel kan føre til vanning, rive og stikkende hvis den anvendes for nær øynene.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er alvorlig brennende, stikkende, tørr eller rødhet på stedet av søknaden; alvorlig prikking eller nummenhet i hender, føtter, ben eller armer; metallisk smak, forverring av rosacea, kvalme og avskalling av huden. Alvorlige allergiske reaksjoner på Metrogel er utslett, elveblest, kløe, hevelse i lepper, ansikt eller hals, pustevansker og tetthet i brystet. Alltid ringe 911 eller andre beredskapsmyndigheter hvis du har disse bivirkningene.

Langvarig bruk

Metrogel behandling kan ta opptil ni uker. Metrogel bør ikke brukes lenger enn nødvendig. Arbeid med legen din for den beste behandlingsregime.

Noen bivirkninger av Metrogel kanskje ikke har blitt rapportert ennå. Rapportere mistanke om bivirkninger til legen din. Du kan også melde fra om mistanker bivirkninger på http://www.fda.gov/Safety/MedWatch/default.htm eller ring 1-800-332-1088.
De fleste bivirkninger av Metrogel forsvinne når kroppen tilpasser seg det.

Advarsler

Metrogel er for aktuell (ekstern) bruk. Det er ikke for oral, vaginal eller optisk (øye) bruk. Metrogel har vist seg å være kreftfremkallende (kreft fremkallende) hos rotter og mus.

Ikke drikk alkohol mens du bruker noen form for metrogel, metrolotion, metrocream eller metronidazol. Bivirkninger kan gjøres verre med alkohol.

Kosmetikk kan være utrygt å bruke med Metrogel. Sjekk alltid med din lege eller hudlege før du bruker kosmetikk, spesielt oljebaserte kosmetikk.

Metronidazole kommer i andre former (Flagyl) for å behandle for infeksjoner, amøbedysenteri og vaginal problemer. Metrogel, metrolotion og metrocream er til utvortes bruk.

Ansvarsfraskrivelse

Denne informasjonen er ikke ment å erstatte noen medisinsk eller kosmetisk råd. Kontakt alltid lege, hudlege eller apotek dersom du har tenkt å bruke kosmetikk eller har spørsmål angå Metrogel eller noen av dets former.

Følg alltid legens anvisninger om bruk av Metrogel.