Digidexo.com

Hva er ekteskape Family Ties?

Hva er ekteskape Family Ties?


En ekteskapelige familie er en kjernefamilie, bestående av foreldre, deres barn og besteforeldre. Ekteskapelige familie refererer til folk som du er knyttet til, eller relatert til, slik som dine foreldre, søsken og besteforeldre.

Slektskap

En ekteskapelige familie er en sosial enhet som lever sammen. Ekteskapelige familie betyr slektskap, som er en forbindelse av blod, familieforhold, ekteskap eller adopsjon. En ekteskapelige familie er knyttet sammen av ekteskap og omfatter mor, far, sine barn og andre nære familiemedlemmer.

Consanguineal og Affinal

På den annen side betyr en consanguineal familie som folk er etterkommere av en felles stamfar eller slekt. Dette kan referere til dine søskenbarn eller tanter og onkler. Blodsbånd er forskjellig fra "affinitet", som refererer til forholdet mellom en person har til sin ektefelle slektninger. Når pårørende er affinal, betyr det at du er i slekt med ekteskap. Din mor-i-lov, og du har en affinal forhold.

Incest

Når det er consanguineous, du deler felles blod med den personen. Hvis du gifter deg med noen som er din blod slektning dette kalles en consanguineous ekteskap, og det kan resultere i en høyere rate av fødselssykdommer, sjeldne sykdommer og dødelighet i din ætt på grunn av blod forholdet. De fleste samfunn vurdere incest eller consanguineous ekteskap tabu.

Lineal Blodsbånd

Du kan ikke lovlig gifte seg med noen som er i rett nedstigende linje eller lineær slektskap at du er i. Med andre ord, kan døtre ikke gifte fedre og sønner kan ikke gifte seg med sine mødre. Brødre og søstre kan ikke gifte seg med hverandre.

Collateral Blodsbånd

I noen stater, de som deler sikkerhet Blodsbånd - søskenbarn, for eksempel - har lov til å gifte seg med hverandre. Noen kirker, men har svært strenge regler om slektskap i enhver form og strengt imot ekteskap mellom slektninger.

Ekteskape Visit

Når en fange får besøk av sin ektefelle og får lov til å ha ekteskapelig omgang med henne under besøket, er dette referert til som en ekteskapelig besøk.