Digidexo.com

Informasjon om Kolon Kolon Rensing

Informasjon om Kolon Kolon Rensing


Kolon kolon kolon rensing eller vanning har vært lett tilgjengelige siden begynnelsen av 1900-tallet og har vært brukt for å hjelpe fjerning av avfall, parasitter, bakterier, infeksjon og mulige fremtidige sykdommer. Selv om det finnes ulike typer av kolon kolon rensing, er metoden som regel alltid det samme. Den største variasjon av forskjellige typer av kolon kolon rensing er basert på den rensende fluid eller væske som anvendes under en colonic rens.

Ancient Egypt

Selv om vestlige moderne sivilisasjon begynte å bruke kolon kolon rensing som en del av en helsebehandling i 1900, ble de gamle egypterne kjent for å praktisere den samme teknikken, nesten i en Gospel måte. Dette er fordi de gamle egypterne trodde at mange, og hvis ikke alle sykdommer begynte i tykktarmen eller tarm området. Kolon kolon rensing ble anvendt som en kur så vel som en forebygging av gamle medisinske tilstander.

Typer Colonics og Fluids

En colonic kolon rens er også kjent som colonic vanning, høy colonic, aquis colonic hydroterapi, colonic terapi og colonic hydroterapi. De mest vanlige væsker som brukes under en colonic kolon rensing er sterilisert vann og kaffe, men det er andre moderne dag væske alternativer tilgjengelig fra en profesjonell colonic terapeut. Disse vil inkludere sterilisert vann med essenser, antibakterielle midler og naturlige urte alternativer.

Metode

Det er alltid best å ha et kolon rensing behandling innen en profesjonell kolon rensing behandling sentrum fordi hvis ikke utføres riktig med de riktige verktøyene og målinger, det er en høy sjanse for fysisk skade på kroppen din og til og med ditt hjerte. Spesielle rør er innsatt i anus og forsiktig manøvrert inn i kolon-området. Når colonic vanning røret er riktig plassert, blir fluider i overkant av flere liter sparsomt helles inn i røret for å begynne prosessen med å spyle ut all uønsket avføring, avfall og parasitter.

Farene

Selv kolon rensing pakker kan virke inspirerende, men med mindre du vet hva du gjør, ikke gjør det. Det er en høy risiko for å rive anus og forårsaker infeksjon eller muligheten for å rive et hull i kolon overflaten forårsaker infeksjon og / eller indre blødninger. Hvis du utvikler en høy temperatur, kvalme eller smerter etter en selv kolon rensing behandling, ringe legen din umiddelbart.

Samlet

Kolon rensing er sett på som noe som ikke bare fjerner avfall og uønskede produkter, men kan også gi en person med en følelse av lettere renslighet. Det gir også en raskere avgiftning prosess for menneskekroppen sammenlignet med noen detox dietter og regimer.