Digidexo.com

Hvordan å butikk for en low-carb diett

Hvordan å butikk for en low-carb diett


Finne low-carb dagligvarehandel elementer kan hjelpe deg å miste vekt og spise sunnere. Følg disse trinnene for å lære mer om innkjøp av mat for en lav-karbo diett.

Bruksanvisning

Velg en low-carb diett plan og bli kjent med alle de tillatte og begrensede matvarer.

Kjøp en lomme carb teller bok og studere karbohydrater teller i vanlige matvarer. Hente boken når du handler for dagligvarer.

kvitt ditt kjøleskap og pantry av elementer som er forbudt på kostholdet ditt. Hvis de fristende matvarer er ikke i huset, vil du være mindre sannsynlig å jukse på kostholdet ditt.

Plan fremover ved å lage et måltid plan for uken som inkluderer snacks, drikke og desserter. Bruke carb teller bok, lage en handleliste, og holder seg til det når du handler.

Forskning dagligvarebutikker i ditt område for å se hvilke bærer de beste low-carb elementer. Spør hvis butikken har en lav-carb midtgangen. Se etter merkevarer elementer som er spesielt merket "low-carb". For eksempel er mange brød produsenter å lage linjer som bruker lin til å senke carb teller i sine brød mens upping proteing og sunt fett teller. Sjekk også om det er noen low-carb spesialitet butikker i ditt område.

Stock opp når det er et salg på low-carb elementer som du regelmessig spiser som har lang holdbarhet.

kjøpe elementer online. Forskning online low-carb dagligvarebutikker for å finne mange interessante og velsmakende low-carb produkter.

Tips og advarsler

  • Typiske low-carb lager varer inkludere protein barer og shakes, kjøtt, ost, egg, frukt og grønnsaker.
  • Spare penger ved å lese den ukentlige dagligvarebutikk mailer og planlegge måltidene dine rundt kjøtt som er på salg denne uken.
  • Drikk mye vann. Dette er avgjørende for å lykkes i enhver diett.
  • Hvis du har barn, kan det være vanskelig å bli kvitt huset av alle high-carb produkter. Det vil ikke skade barna til å kutte ned på sukker. Men hvis du må holde snacks for dem, holde produktene gjemt i et skap der de ikke vil friste deg.