Digidexo.com

Gode ​​urtete for angst

Gode ​​urtete for angst


Ifølge Holisticonline.com, mer enn 23 millioner amerikanere opplever angst, og er den vanligste psykiske lidelser i landet. Angst kan betraktes som en sykdom når du ikke kan kontrollere dine engstelige følelser. Angst innebærer høye nivåer av negative følelser som bekymring, frykt, spenning og nervøsitet. For å lindre symptomene på angst, noen eksperter foreslår å bruke organiske rettsmidler som urtete å slappe av sinnet, følelser og kropp.

Kattemynte

Forskning utført av US Food and Drug Administration og andre helseorganisasjoner har hevdet at urtemedisiner, inkludert kattemynte te, inneholder en naturlig sammensetning av ulike forbindelser som påvirker hjernen, hjertet og sinnet. Kattemynte brukes mye for lindrende en urolig mage som kan være relatert til angst. Den inneholder nepetalactone, som virker som et beroligende middel i mennesker. Følgelig kan kattemynte te også brukes til å bidra til å minske migrene. Ifølge Natural rettsmidler Review, gir te lindrer hodepine som følge av migrene, spenning eller stress. Sin dempende effekt kan brukes til å forårsake avslapning i hele kroppen.

Valerian

Denne velkjente rot te blir brukt til å redusere symptomer relatert til angst og søvnløshet. Den kan brukes som et beroligende middel, så vel som et smertestillende middel, og det hindrer panikkanfall. Vendelrot te er mest gunstig når det tas i minst et par uker, men ikke for lengre perioder. Forskning fra Clarocet.com fant at Valerian rot er godt kjent i å bidra til å avlaste stress. Det kan også redusere psykologisk reaktivitet under stressende situasjoner. Vendelrot te er ikke et behandlingsalternativ for angstlidelser og søvnløshet. Valerian kan bidra til å gi kortsiktig lindring for noen individer som et kosttilskudd. Det kan også gi en viss grad av emosjonell støtte, men bare en kvalifisert medisinsk faglig kan diagnostisere og behandle angstrelaterte lidelser.

Tysk kamille

Dette anlegget te har vært brukt i århundrer for å roe urolige tanker, sporadisk angst, overaktiv atferd, søvnvansker, rastløshet, spenning, og nervøs uro. Ifølge anxiety-and-depression-solutions.com, apigenin, en aktiv komponent i tysk kamille te, vil berolige nervene og hvile tankene dine fordi det har vist seg å fungere som et beroligende middel i kliniske studier. Tysk kamille er en av de eldste og sikreste medisinske urtete. Som en mild relaxant, har denne te vist seg å fungere for en rekke helseplager blant annet stress.

Feverfew

Feverfew te kan roe nervene, og det lindrer migrene og hodepine som følge av angst, ifølge PeoplesPharmacy.com. Denne urten er blitt undersøkt og funnet effektiv for forebygging av migrene, og samtidig redusere antallet av disse hodepine med 70 prosent. Studiene har også funnet feverfew å være effektive for å redusere smerte og styring av kvalme som ofte oppleves med slike hodepine. Annen forskning har vist at feverfew kan hindre alvorlighetsgraden og forekomst av migrene, men te er ikke et middel for eksisterende migrene.

Tips og advarsler

Konsultere legen din før du bruker urtete for angst. Mens det er ulike urtete rettsmidler, er det lurt å informere legen din før du starter en urte diett fordi styrken kan variere fra mild til sterk avhengig av din tilstand og symptomer. For eksempel slutte å bruke tysk kamille hvis du er allergisk mot ragweed. Bivirkningene av hjelp Feverfew kan være munnsår og kvalme, så avvikle bruken av denne urten hvis disse symptomene oppstår. Ikke ta Feverfew hvis du er gravid. Drikker mer Valerian rot enn anbefalt kan føre til nervøsitet, hodepine og svimmelhet. Bare en kvalifisert medisinsk faglig kan diagnostisere og behandle angstrelaterte lidelser.