Digidexo.com

Hvordan Sett Subliminal Meldinger i lydspor

Hvordan Sett Subliminal Meldinger i lydspor


Subliminal meldinger er selvhypnose verktøy med tale-innspilte meldinger maskert av annen lyd - vanligvis beroligende musikk eller naturlyder. De registrerte meldinger er ikke hørbar for det bevisste sinnet, men kan være merkbar som sterke forslag til hjernens ubevisste sinn. Innspilte Pre-CDer med subliminal meldinger er tilgjengelig for røykeslutt, vektreduksjon, øker selvfølelse og mer, men du kan lage dine egne tilpassede versjoner hjemme.

Bruksanvisning

•  Komponer din subliminal meldingen. Hold melding positive (bruk "gjøre" i stedet for "ikke") og fokusere på en bestemt atferdsendring. For eksempel, for en melding for å hjelpe deg å slutte å røyke opptaket kan være en enkel direktiv som "du ikke lenger ønsker å røyke" eller en mer kreativ fortelling om å kaste ut gamle pakker og går om rutinene på dagen uten en eneste sigarett.

Spill inn subliminal meldingen ved hjelp av diktafon, opprettholde konsistent tone og volum. Du kan bruke din egen stemme eller har en venn med en jevn og beroligende stemme rekord meldingen. Du kan også ha en datamaskin budskapet ut høyt og lyd posten det hvis du ikke har tilgang til en diktafon av dine egne.

Last opp den nye taleopptak til datamaskinen, sammen med maskerings lydspor av musikk eller naturlyder. Den beste maske lyden er kontinuerlig lyd som holder seg på et relativt konstant volum og brytes ikke mellom spor.

Åpne maskerings lyd og din subliminal taleopptak fil med lyd redigering programvare på datamaskinen din. De fleste lyd-programvare vil tillate deg å åpne disse filene som to separate spor på samme stykke. Merke sporene "maskering track" og "melding spor."

Senk volumet på meldingen spor slik at det er knapt hørbar. Volumet på maskering og meldings spor bør variere fra ca 15 desibel, men dette kan variere. Sette meldingen spor å starte fem minutter etter maskerings sporet starter, vil Den fem minutters tidsforsinkelse gi hjernen tid til å slappe av før du tar i subliminal melding. Loop meldingen spor slik at den fortsetter gjennom varigheten av det maskerende spor.

Eksporter ferdige subliminal meldingen som en digital fil eller et brenne den til en lyd-CD.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje re-justere volumet av meldings og maskeringsspor, avhengig av hvordan lyden blander. Dette krever vanligvis noen fulle lytter til det ferdige spor.
  • Ifølge nettsteder Snopes og StraightDope, er vitenskap mangelfulle med hensyn til hvor effektive lyd subliminal meldinger faktisk er, eller om de kanskje bare demonstrere, i beste fall, en sterk placeboeffekt.