Digidexo.com

Slik fjerner hvite flekker Fra Psoriasis

Psoriasis er en kronisk autoimmun sykdom i huden som kan være en arvelig tilstand ifølge National Institutes of Health. Det ser ut som røde flekker på huden samt betennelse. Kroppen din produserer ny hud for fort og døde hudceller bygge opp på overflaten av huden din. Disse vises som sølvhvite flekker kalles skalaer. Produktene er tilgjengelig for å hjelpe deg å fjerne disse hvite flekker.

Bruksanvisning

Slik fjerner hvite flekker Fra Psoriasis

•  Påfør en krem eller salve som inneholder steinkulltjære eller anthralin. La produktet på i 15 minutter, skyll av å fjerne hvite flekker. Badeprodukter og sjampoer som inneholder steinkulltjære er også tilgjengelig.

Påfør en krem som inneholder salisylsyre eller melkesyre. Disse er meget effektive til å fjerne den hvite skalaer.

Sug i en havremel bad for å løsne de hvite skjell. Det er havremel bad produkter tilgjengelig, eller du kan legge en kopp vanlig havregryn til din varmt bad.

Påfør en medisin som inneholder vitamin D, for eksempel Calcipotriene som er en syntetisk form. Den er effektiv for å fjerne den hvite skalaer.

Bruk et produkt som inneholder tazarotene, som er et derivat av vitamin A. Det er vanlig for dine hvite skjell å bli ganske rødt før de clearing.

Tips og advarsler

  • Alltid være forsiktig når du søker produkter eller vaske huden berørt med psoriasis å unngå ytterligere irritasjon.
  • Hvis du opplever leddsmerter eller feber sammen med psoriasis, bør du kontakte legen din så snart som mulig. Hvis din psoriasis er å bryte ut over de fleste eller alle av kroppen din, søke akutt medisinsk hjelp.