Digidexo.com

Slik starter en Home Health Agency i Atlanta, Georgia

Slik starter en Home Health Agency i Atlanta, Georgia


Hjem helse byråer tilbyr verdifulle tjenester som erstatning sykehus omsorg for mange enkeltpersoner. Målmarkedet inkluderer pasienter som foretrekker et hjem innstilling over et sykehus eller en eldre generasjon som trenger ikke-akutt omsorg hjemme. Med fremme av medisinsk vitenskap, er det mulig å ta vare på alle pasienter på sine egne hjem og selv utføre noen tester når det er nødvendig. Å starte et byrå i Atlanta, vil du trenger for å få en hjemmehjelp lisens fra Georgia.

Bruksanvisning

•  Skriv en forretningsplan for å organisere virksomheten, planlegge for en langsiktig og skaffe finansiering. Inkluder din bedrift oversikt, markedsundersøkelser av virksomheten klimaet i bransjen i Atlanta, detaljer om dine konkurrenter, en markedsføringsplan, bakgrunnsinformasjon om deg og dine ansatte, økonomiske prognoser, finansieringskilder og kontrakter eller avtaler.

Opprett en næringsstruktur og et domenenavn. Sjekk om navnet er unikt og attraktivt for den eldre generasjon. Last ned skjemaene fra Georgia utenriksminister hjemmeside sos.ga.gov, fyll dem og sende inn. Sett inn en bedrift navn med ditt fylke clerkâ € ™ s kontor av Superior Court i Atlanta.

Bruk og få din føderal arbeidsgiver identifikasjonsnummer eller FEIN. Dette er obligatorisk siden du vil ha ansatte. Sende inn skjemaet SS-4 på IRS.gov. Du kan også ringe skattemyndighetene på 800-829-4933 og få din FEIN gjennom telefonen.

Register for statlig inntektsskatt forskuddstrekk ved å besøke Georgia Department of Revenue hjemmeside dor.ga.gov. Det vil være minimale avgifter for denne skatteregistrering.

Skaff hjemmetjenesten lisens fra Georgia avdelingen ved dhr.Georgia.gov. Få lisens for ledsager omsorg samt personlig pleie i Georgia. Du må være en registrert sykepleier eller lisensiert sykepleier utøveren å starte et byrå. Møte med kunder og utvikle en forretningsomsorgsplan inkludert inkontinens og bleie endringer. Dette kan koste deg rundt $ 500 (per september 2010). Du må delta på et obligatorisk firetimers lisensiering klasse.

Skaff en bedrift lisens for å starte virksomhet i Atlanta. Velg et sted i et boligområde, slik at du blir lagt merke til av din målgruppe. Få din plassering godkjent fra Reguleringsplan Enforcement Division. Avgiften er $ 75 eller mer (per september 2010) avhengig av en bestemt plassering.

Hire bare lisensiert ansatte. Sjekk deres bakgrunn og sørge for at de har en gyldig lisens til å praktisere. Skaff workerâ € ™ s kompensasjon forsikring ved å sjekke Georgia State Board of Workerâ € ™ s Kompensasjon hjemmeside sbwc.Georgia.gov.

Fullfør en DOL-1A skjema fra Georgia Department of Labor å ta hensyn til arbeidsledighet kompensasjon.

markedsføre nettstedet ditt ved å plassere en oppslagstavle nær plasseringen din og møte eldre mennesker i person på forelesninger eller hendelser for å spørre om de trenger hjemme helsetjenester.