Digidexo.com

Typer av In-Home Care for eldre

Hjem helsevesenet serverer eldre mennesker som ikke klarer å utføre noen daglige aktiviteter, som bading, dressing, turgåing, shopping og matlaging. I hjemmet omsorg gjør at seniorer til å forbli trygt og komfortabelt hjemme i stedet for å bli plassert i en Sykehjem anlegget eller sykehjem. I hjemmet inkluderer omsorg mange medisinske og ikke-medisinske tjenester.

Nursing Care

Lisensierte sykepleiere gi dyktige medisinsk omsorg for eldre i hjemmene deres. Dyktige sykepleie omfatter overvåke pasientens helse, dressing sår, administrere medisiner og intravenøs behandling. Sykepleiere kan besøke pasienten på en regelmessig eller etter behov. Noen ganger sykepleie er nødvendig på en 24-timers basis.

Lege Care

Leger anmeldelse av behovene til hjem helsetjenester pasienter og diagnostisere og behandle sykdommer. En lege kan besøke housebound pasienten hjemme, hvis det er nødvendig.

Therapy

Flere typer terapeuter reise til seniorenes boliger for rehabiliterende behandling. En fysioterapeut hjelper en pasient styrke muskler og ledd etter en sykdom eller skade. Ergoterapeut hjelper funksjonshemmede seniorer lære å bruke utstyr som turgåere og rullestoler. En ergoterapeut kan også lære seniorer hvordan å re-lære daglige funksjoner som er svekket av en sykdom eller skade. For eksempel kan terapeuten hjelpe en pasient re-lære hvordan å kle seg. En logoped hjelper en pasient gjenvinne kommunikasjonsferdigheter som er svekket av sykdom, skade eller funksjonshemming. For eksempel kan en logoped arbeider med en senior som er utvinne fra et hjerneslag og har problemer med å snakke.

Sosiale tjenester

Noen ganger eldre trenger mental helse rådgivning eller hjelp med å skaffe andre typer hjemmesykepleien. Sosialarbeidere fungere som saksbehandlere som vurderer behovene til housebound senior og hjelpe pasienten å finne ressurser i samfunnet sitt. De ta kontakt med den ledende familiemedlemmer om senior behov. Sosialarbeidere også gi veiledning for eldre pasient.

Homecare

Ikke-medisinsk hjemmetjenester inkluderer rengjøring husarbeid, måltid forberedelse, vaskerom, mat shopping, matlaging og regningen betaler. Denne typen i hjemmet omsorg gis på en jevnlig basis, avhengig av pasientens behov.

Nutritional Support

En kostholdsekspert besøker eldre pasienten og skaper en diett plan som tilfredsstiller hennes behov og utfyller andre medisinske behandlingen hun mottar. Dietitians oppmuntre eldre pasienter å spise sunn, næringsrik mat.

Volunteer

Mange lokalsamfunn har frivillige tjenester i hjemmet for eldre. Noen lav inntekt, housebound eldre ikke har råd til private, ikke-medisinsk behandling. For eksempel frivillige levere varme måltider til eldre som ikke kan lage mat for seg selv. Frivillige kan tilby å kjøre eldre mennesker til legetimer eller for å ta dem shopping.