Digidexo.com

1700 Calorie Diet

Selv om ideen om en 1700-kalori diett kan virke skremmende for noen som har bodd på langt mer, kan det faktisk gjøres enkelt og deilig med skikkelig planlegging. Det er best å spre kalorier over dagen strategisk. Sikt på 600 kalorier om morgenen, 600 kalorier i ettermiddag, og 500 kalorier i kveld.

Morgen

Ingen tvil om du har hørt det før: Frokost er det viktigste måltidet på dagen. Dette er måltidet som vil drivstoff kroppen din å komme gjennom resten av dagen. Plukk noe fylling og næringsrik. En bolle med sunn fullkorn frokostblanding med skummet melk og en banan vil kjøre ca 200 kalorier. Dette gir mer plass for formiddagsretter. En kopp yoghurt går vanligvis mellom 100 til 200 kalorier. Scramble noen eggehviter med en skive hvit amerikansk ost for ca 100 kalorier. Legg en porsjon kalkun pølse for ytterligere 100 kalorier. Legg to skiver av hel hvete toast med lys smør i ca 200 kalorier.

Ettermiddag

Selv om samfunnet kan fortelle oss annerledes, bør lunsj være et større måltid enn middag. Du er fortsatt fyre opp kroppen din for resten av dagen. Plukk noe med protein. Mange restauranter i kjeden nå gjøre mange lunsjretter i 400-til-500-kalori rekkevidde.

Lage et måltid hjemme eller kjøpe andre steder? Salat med grillet kylling og en lett salat dressing er smart valg. Vegetarianer? Substitute tofu i stedet. Hvis du er en snacker, sørg for å gi rom for et lett måltid som for eksempel en frukt eller en liten pose pretzels senere på ettermiddagen. Drikk mye vann hele dagen - det er fuktighetsgivende og fylling.

Kveld

Kroppen din trenger minst mulig kalorier som dagen er svingete ned. Til middag velger grillet fisk med en side av grønnsaker eller en liten skål med fullkornspasta. Sjekk den frosne delen av markedet for vegetabilske sider som kan dampet i mikrobølgeovn. Craving noe søtt etter middagen? Ha en morsom størrelse candy bar eller noen mørk sjokolade-dyppet jordbær.