Digidexo.com

Hvordan Reverse bronkitt og astma ved røykeslutt

De to typer kroniske obstruktive sykdommer (KOLS) er bronkitt og astma, forhold som refererer til vanskelighetene med å puste ut den brukte luften fra lungene. En primær årsak til disse sykdommene er tobakk misbruk, inkludert andre hånden røyk. Hvis venstre ubehandlet, kan KOLS svekke lungene og forårsake en rekke infeksjoner og andre komplikasjoner. Ved å bruke alle de naturlige rettsmidler nedenfor, kan du styrke lungene og reversere symptomer forbundet med røyking.

Bruksanvisning

•  Spis mat med høyt magnesium daglig. Magnesium virker ved å lindre luftveiene slik at mer luft kan strømme gjennom. Mat som er rik på magnesium er bønner, peanøtter og gresskarfrø.

Legg løk til kosthold daglig. Løk inkluderer potente svovel stoffer som senker lungevev betennelser i forbindelse med astma og bronkitt.

Konsumere matvarer rike på selen daglig. Denne kraftige forbindelsen opprettholder lungevev elastisitet samtidig redusere betennelsen i forbindelse med bronkitt og astma. Foods høy i selen inkluderer hvetespirer, linser og cashewnøtter.

Ta askorbinsyre (vitamin C) tabletter daglig. Askorbinsyre er en antioksidant som behandler bronkitt og astma ved å hjelpe kroppen din eliminere frie radikaler som inflame luftveiene, forårsaker mucus å tykne. Én 500 mg tablett daglig er den anbefalte dosen av vitamin C.

Legg tofu til kosthold hver dag. Tofu er laget av soyabønner, som er rike på antioksidanter som kalles flavonoider. De fungerer ved å redusere betennelse i luftveiene i lungene slik at du kan puste lettere. Tofu hjelper også forebygge mot lungekreft.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med din lege før du starter naturlige behandlinger for bronkitt og astma.