Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en tørr hoste naturlig

Hvordan bli kvitt en tørr hoste naturlig


En tørr hoste kan være en smertefull opplevelse, spesielt siden halsen blir mer irritert med hver kamp. Det er forskjellig fra en produktiv hoste, eller en som løsner slim i halsen. De har en tendens til å stamme når slimet blir veldig klissete og hoste er ikke nok til å fjerne den. For de av dere som ikke liker legens kontorer eller medisiner, er det noen effektive måter å bli kvitt en tørr hoste naturlig.

Bruksanvisning

Svelg en teskje honning 2 til 3 ganger om dagen. Honning smører halsen for å holde den fra å bli tørr og skrapete. Legge noen dråper konjakk kan også hjelpe fjerne halsen mens belegg det.

Fyll en vask med kokende vann og holde hodet over det å inhalere dampen. Tent et håndkle over hodet for å felle i dampen, slik at du kan få mer inn med hvert åndedrag. Dampen vil hjelpe løsne slim slimhinnen din hals, kvitte deg av hoste.

Suge på en peppermynte godteri når trangen til å hoste begynner. Candy vil fungere som en pastill for å berolige halsen og holde deg fra hacking.

sove med hodet hevet. Dette vil gi slim å renne fra halsen gjennom hele natten, noe som reduserer sjansene for hoste.

Slutte å røyke. Denne vanen er en av de viktigste årsakene til en tørr hoste, så eliminere det ville bli kvitt den irriterende hoste også.

Tips og advarsler

  • Hvis en tørr hoste varer i mer enn tre uker, bør du oppsøke lege.