Digidexo.com

Homøopatisk aktuell rette for Foot nevropati

Nevropati av foten er definert som nerveskader ofte er assosiert med diabetes. Nevropati kan også forekomme i bena og hendene. Symptomer inkluderer nummenhet eller smerter i ekstremitetene. Dersom nummenhet fører til skader på foten går ubehandlet, kan infeksjoner føre, kan muligens føre til store medisinske problemer.

Homeopatiske behandlinger for Foot nevropati

Symptomene på nevropati, nummenhet eller smerter i ekstremiteter, kan føre til at personen til å savne tegn på problemer med føttene. Den nevropati vil ikke skade foten selv om det kan være ubehagelig, en sår eller sår som går ubehandlet fordi det ikke er følt kan forårsake skade.

Aktuelt homeopatiske behandlinger for foten nevropati er tilgjengelig. Webområdet guthreiwellnesscenter.com anbefaler Hypericum perforatum, vanligvis kjent som St. Johns Wort som en nerve behandling. Dette er kommersielt tilgjengelig i en spray, og kremform.

Mens normalt anvendes som en behandling for depresjon, en krem ​​eller topisk applikasjon av supplement har vært også blitt brukt som en behandling av nerve neuropati og dermatitt. Bivirkninger kan være tørr munn og forstoppelse. Ifølge Natural Medicine Research Collaboration kremen inneholder vanligvis 1,5 prosent hyperforin.

Andre aktuelle agenter oppført inkluderer lavendel, nesler og paprika.

Ifølge Medicinenet.com aktuell paprika, rød pepper, ikke bør brukes på skadet hud. Mulige uønskede bivirkninger inkluderer tap av følelsen der anvendt, blemmer og kløe. Capsicum bør ikke brukes i mer enn to dager om gangen og søknaden bør ikke gjentas i mindre enn to uker. Etter påføring bør applikatoren vaske hendene grundig for å unngå utilsiktet overføring til munnen eller øynene.

Topikalt nesler ville følge homøopatisk prinsippet "likt kurerer likt." Den stikkende følelse av neslene er tenkt å minske følelsene forårsaket av nevropati over tid.

Et kommersielt produkt anvendt i behandlingen av foten nevropati er NerveFix. Selv om dette produktet er kapsler i stedet for en aktuell krem ​​eller væske det tilbyr det sine produsenter refererer til som en "homeopatisk proprietær blanding" på ca 10 stoffer forbundet med nerveproblemer som for eksempel foten nevropati.

NerveFix også er fremmet som en behandling for kronisk inflammatorisk demyeliniserende polynevropati og fibromyalgi. Skaperne foreslå bedring i forholdene bør bemerkes i mindre enn seks uker.