Digidexo.com

Hemorrhoid Banding Treatment

Hemorrhoid banding er en prosedyre som brukes til å fjerne smertefulle, vedvarende hemorroider fra endetarmen området. Hemorroider kan være fra anstreng, graviditet, aldring eller diaré. Hemorroider kan være innenfor eller utenfor endetarmen. Mest behandling av hemorroider gjøres ved å lindre symptomene bare til hemorroider gå bort. Hemorrhoid banding prosedyren er ment å være en permanent løsning, men fungerer ikke på alle.

Hemorrhoid Banding Prosedyre

I en Hemorroide prosedyre, plasserer en lege en gummibånd rundt bunnen av hemoroide. Bandet knytter seg blodsirkulasjonen til hemorrhoid og hemorrhoid faller av i løpet av få dager fra en mangel på blodtilførsel. Dette kan være en smertefull teknikk og din lege vil bruke en lokalbedøvelse for å lindre smerten. Hvis du har flere hemorroider fjernet, kan din lege bruke narkose.

Utvinning fra Hemorrhoid banding

Selv om hemorrhoid går bort i noen dager, kan utvinning vare lenger. Det er vanlig å ha smerter i noen dager eller et par uker. Du kan blø i opptil to uker fra banding prosedyren. Under utvinning fra banding prosedyren, kan du føle at du har trang til å ha avføring, selv når du ikke gjør det. Å ha gass er også vanlig. Det er viktig på denne tiden at du spiser fiber rik mat og drikk rikelig med vann, slik at du ikke blir forstoppet. Unngå tunge løft eller noe som kan føre til belastning. Strai eller forstoppelse kan føre til at hemorrhoid å gå tilbake.

Lindre smerte

Mens utvinne fra hemorrhoid banding, bør du ta en smertestillende. Tar flere sitz bad om dagen gir smertelindring og det holder området rent. Påfør noen kremer til det behandlede området at legen foreslår.

Avgjøre om Hemorrhoid banding er for deg

Hvis du har flere hemoroider eller kroniske fakkel-ups av hemorroider, så bør du vurdere hemorrhoid banding. Hvis hemorroider ikke er hovne nok til å stikke utenfor anus, er det ikke anbefalt. Hemorrhoid banding er en relativt billig prosedyre og kan bli vellykket hvis du gjør endringer i livsstil. Permanente endringer i livsstil i kostholdet ditt som består av fiber og vann er viktig for å myke krakker så hemorroider ikke tilbake senere.

Når ikke å ha Hemorroid banding

Hvis du har hatt to eller tre hemorrhoid bandings utføres og hemorroider ikke går bort, kan din lege anbefale operasjon. Gjenopprettingstiden er lengre og prosedyren er dyrere enn hemorrhoid banding, men det er permanent.