Digidexo.com

Den beste måten å rense oljesøl

Den beste måten å rense oljesøl


Oljesøl er en av de ledende måtene havene blir ødelagt. Våren 2010 ble Mexicogolfen ødelagt av en eksplosjon av en oljebrønn og United States Coast Guard jobbet hardt for å holde på det og rydde opp i oljesøl. Det finnes flere metoder for å rydde opp søl, inkludert grønne som er tryggere for miljøet.

Bruksanvisning

•  Plasser en boom rundt et tankskip som søle olje. En bom er en 100-fots ved 50-fots vinyl, nylon eller polyester presenning som er plassert ned å inneholde olje ved å samle den av vannet. Det kan også bli brukt som et forebyggende verktøyet og plassert rundt et dyr habitat eller inngangen til et legeme av vann, og vil absorbere enhver olje som strømmer rundt den.

Bruk en skimmer for å fjerne olje fra vann. En skimmer er en båt som samler oljen i form eller en sorbent, en type svamp.

Brenn fersk sølt olje med brannsikre lenser. Dette vil inneholde olje, selv om det kan føre til forurensning i luften. Dette er den metoden som ble brukt til å inneholde oljeutslippet i Mexicogolfen, som skjedde i løpet av våren 2010, med Deepwater Horizon eksplosjon.

Spray en strand som har lidd et oljeutslipp med høy eller lavt press slangen ved å bruke et vakuum lastebil. Vakuum lastebiler er drevet på strender å støvsuge opp olje, eller spader kan brukes til å samle opp oljen.

Påfør dispergeringsmidler for å bryte opp oljen og fremskynde sin naturlige biodegredation. Et dispergeringsmiddel vil redusere overflatespenningen for å hindre oljen i å blande med vann.

6. Påfør biologiske midler for å fremskynde prosessen med biodegredation. Olje kan brytes ned av bakterier og andre stoffer, inkludert karbondioksyd og karbondioksyd. Nitrogen og fosfor kan tilsettes som et gjødningsmiddel for ytterligere å stimulere prosessen.

Tips og advarsler

  • Metoden som brukes for å rydde opp i et oljeutslipp er avhengig av faktorer som vær, type og mengde olje sølt, og om folk og / eller dyr lever der.
  • Kun miljøarbeidere og frivillige bør delta i opprydding, som det kan være farlig å forsøke å rengjøre et oljeutslipp hvis du ikke har erfaring.