Digidexo.com

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle Eksem

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle Eksem


Eksem er et hudutslett som er karakterisert ved tørr, kløende hud som ofte er rødt, flass og blæredannelse, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Du kan forebygge eksem flareups med aloe vera.

Bruksanvisning

•  Se en hudlege for å diagnostisere eksem. Det er viktig å utelukke andre hudsykdommer som en soppinfeksjon, slik at du kan finne den rette behandlingen.

Bytt til fuktighetsgivende såpe og body wash med aloe vera som en ingrediens. Ordinære såper legge til tørr hud og kan forverre eksem.

Påfør aloe vera gel for å berolige irritasjon. Aloe vera gel kan enten høstes direkte fra anlegget eller kjøpt i en kommersiell forberedelse. Aloe vera er ikke giftig og ikke svi når den brukes.

Bruk aloe propolis krem for å behandle eksem. Propolis er et voksaktig stoff med naturlige antibiotiske egenskaper. Når det kombineres med aloe vera og andre ingredienser i en fuktighetskrem, tyder anekdotiske bevis det kan forbedre eksem symptomer.

Bruk aloe vera shampoo hvis du har eksem på hodebunnen eller rundt hårfestet. Hairsprays og andre hårprodukter kan utløse og forverre eksem i disse områdene. Regelmessig bruk av aloe vera sjampo kan fjerne og forebygge utbrudd.

Fortsett å bruke aloe å behandle eksem selv etter det berørte området vises helbredet for å hindre utslett fra å returnere. Når topikalt, har aloe vera ingen bivirkninger bortsett fra mulige allergiske reaksjoner, slik at du ikke trenger å bekymre deg for overdosering.

Tips og advarsler

  • I motsetning til steroid kremer, en vanlig medisinsk behandling for eksem, kan aloe vera kremer og geleer brukes etter behov uten tilsatt komplikasjoner. De fleste steroid kremer kan bare brukes to ganger daglig.
  • Kjøpe aloe vera frø hos din lokale hagen butikken eller på nettet for å lage din egen forsyning av aloe vera planter. De har vanligvis en spirehastighet på omkring 3 til 4 måneder.
  • Bruk aloe vera gel for å gi komfort til babyer med eksem. Denne naturlige middel er trygt nok til å behandle selv de mest delikate hud.
  • Unngå å skrape berørte områdene. Skrape kan føre til at huden til å sprekke og blemme og kan gjøre eksem vesentlig verre og mer ubehagelig.
  • Unngå å bruke vaskekluter, svamper og loofahs i dusjen eller badekaret, som de kan slipes huden og forverre eksem.
  • Hvis du er allergisk mot hvitløk eller løk, kan du være allergisk mot aloe vera også. Patch teste huden din før du påfører liberale mengder aloe.
  • Unngå aloe propolis krem ​​hvis du har en bie allergi.