Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med South Beach Diet

Hvordan å miste vekt med South Beach Diet


The South Beach Diet er bygget rundt å spise hele korn, frukt, grønnsaker, olivenolje eller rapsolje, og kjøtt som kylling eller fisk. Dietten fokuserer på å spise de riktige karbohydrater heller enn å unngå dem. Her er hvordan å gå ned i vekt med South Beach Diet.

Bruksanvisning

•  Meld deg på South Beach Diet ved å besøke nettsiden (se Ressurser nedenfor). Klikk på "Sign Up Now" link på hjemmesiden for å legge inn din e-post, adresse, høyde, nåværende vekt og dine mål vekt-tap mål. Kjøp boken om kosthold på nettet eller på en bokhandel hvis du foretrekker det.

Start med fase 1, som varer i to uker. Spis mat som kylling, kalkun, fisk og skalldyr eller tofu. Egg, fettfattig ost, nøtter, bønner og grønnsaker bør også være en del av kostholdet ditt i denne fasen. Unngå å spise brød, ris poteter, pasta, frukt eller søtsaker i løpet av disse to ukene.

Sakte gjeninnføre karbohydrater i kostholdet ditt etter at du har fullført første fase. Frukt, hel-korn brød og pasta er de riktige valgene for å legge til dine måltider daglig i en uke. Fortsett til du kan spise to til tre porsjoner av disse karbohydrater om dagen. I motsetning til fase 1, er det ingen tidsbegrensning for fase 2. Du kan feste med fase 2 til du har nådd din vekt-tap mål.

Flytt til fase 3, hvor fokus er på å kombinere alt du har lært fra fase 1 og 2. Prøv forskjellige oppskrifter med "The South Beach Diet Cookbook" eller en annen kokebok som bruker de samme sunn mat. Samlet sett er målet å opprettholde eller mister mer vekt og administrere din helse.

Tips og advarsler

  • Merk at hvis du registrerer deg for South Beach Diet online, vil du bli innrullert i en 7-dagers gratis prøveversjon. Du kan spore vekttap, tilpasse måltider og lese motiverende tips i løpet av denne tiden. Når prøveperioden er over, lader online plan $ 5 per uke. Kansellere abonnementet før slutten av sju dager hvis du ikke ønsker å bli belastet eller hvis du tror dietten ikke fungerer.