Digidexo.com

Hvordan skrive et brev ber Medicare å betale for Lap Band Surgery

Lap band kirurgi har gjort det mulig for sykelig overvektige personer for å gjenvinne sitt liv og gå ned i vekt når andre metoder har mislyktes. Fra og med 2006 har Medicare erkjent dette som en prosedyre verdt dekker. Folk som ønsker å finansiere denne kostbar prosedyre gjennom Medicare bør tillate en god del tid til forberedelser. Personer under 65 år må etablere kvalifisering for dekning, spesielt for overvektige operasjoner.

Bruksanvisning

•  Bestem valgbarhet for Medicare programmet. Kontakte den lokale grenen av CMS (Centers for Medicare og Medicaid Services) eller Institutt for Human Services. Generell dekning kriteriene kan bli funnet på sine nettsider, men å kontakte en agent vil sikre grundig forståelse av kriterier og prosedyre.

Velg en kirurg eller kirurgisk senter for prosedyren. Dette er en del av kvalifiseringsprosessen, som bare Medicare-godkjente anlegg vil bli dekket for lap band kirurgi. I samsvar med Medicare kriterier, må American College of Surgeons klassifisere anlegget som en nivå 1 Bariatric Surgery Center. Ellers må det amerikanske samfunnet for bariatric kirurgi anser anlegget et Center of Excellence.

Send et brev til Medicare, etter innledende kvalifisering, som beskriver de kriterier som er oppfylt for å kvalifisere for lap band dekning. Disse inkluderer:

Å ha en BMI (Body Mass Index) på minst 35 A komorbiditet som er et direkte resultat av å være overvektig (hjertesykdommer, diabetes, etc.) Detaljerte beretninger om tidligere vekttap forsøk som ikke oppfyller med suksess

Tilbake opp eventuelle utsagn i brevet med konkrete bevis. Dette kan omfatte:

En henvisning fra fastlegen om at prosedyren har blitt ansett som en medisinsk nødvendighet av hensyn til pasientens helse Kvitteringer fra vekttap sentre, helse klubber, etc., for å indikere at forsøk har blitt gjort for å gå ned i vekt og at disse forsøkene brakte ingen resultater

Gjør en god sak. Medicare dekning av denne prosedyren vært i kraft siden 2006. Det er fortsatt betraktet på en pasient-by-pasient basis. Dekning er aldri en garanti.