Digidexo.com

Magnetic Healing Informasjon

Magneter har blitt brukt i århundrer for å helbrede en rekke plager. Både statiske magneter og elektromagneter er mye brukt i dag med det meste av forskningen som gjøres ved hjelp av elektromagneter.

Hvordan Magnetic Healing Works

Ifølge Mayo Clinic, er en teori som statiske magneter virker ved å endre hvordan cellene i kroppen til å fungere. En annen teori er at fordi magneter inneholder jern, kan blodet være en dirigent av magnetisk energi.

Typer magneter

Det er to typer av magneter som benyttes. Statiske magneter er slitt som armbånd, sko inserts, hodeplagg, madrass pad dekker og mer; elektromagneter er oftest brukt i kronisk smerteforskning.

Bruksområder

Magneter brukes til å behandle fibromyalgi, luftveisproblemer, stress, høyt blodtrykk og andre forhold.

For kroniske smerter

Elektromagnetisk terapi har vært brukt med hell i over 25 år for å behandle benbrudd som ikke leges bra. En Mayo Clinic studie viser at transkranial magnetisk stimulering (TMS) kan være fordelaktig for fibromyalgi smerter.

Klinisk Opinion

Ifølge Mayo Clinic, kan elektromagneter har potensial til å behandle depresjon. Transkranial magnetisk stimulering (TMS) blir studert for å behandle mennesker som standard behandling har sviktet.

FDA godkjenning

I 1979, Food and Drug Administration (FDA) godkjente bruken av elektromagnetisk terapi for behandling av enkelte typer benbrudd.