Digidexo.com

Er Tea Tree Oil bra for ansiktet ditt?

Brukt for sine helbredende egenskaper ved Australian Aboriginal stammene hundrevis av år siden, er tea tree olje nå anerkjent som en av de beste urte våpen mot akne. Helse Mad sier at denne oljen kommer fra Melaleuca Alternifolia anlegget, og er hentet fra de klebrige blader.

Hvorfor Sett det på ansiktet ditt?

Tea tree olje ble funnet å være effektiv i behandling av sopp i 1930 av Dr. EM Humphrey. The Naked Scientist hevder også at når tea tree olje er brukt til bakterier, mengden av bakterier faller med 90%. Som sådan, har denne oljen blitt brukt til å hjelpe trenge gjennom huden og tømme den ut. Tea tree olje vil klare opp akne du allerede har, samt bidra til å forhindre utbrudd av kviser og hudormer i fremtiden.

Hvordan bruke det

Før sengetid, fjerne alt av makeup med en makeup remover, akne vask av ditt valg og varmt vann. Smør litt tea tree olje på en bomullspinne, en Q-tip eller en vev. Forsiktig gni oljen inn i ansiktet ditt. Ikke vask tea tree olje av før seng som sin beste effektene vil oppstå hvis du lar den sitte på huden over natten, ifølge Acnemyths.com.

Bruk i kombinasjon med annen Acne-Fighting Agent

Før du bruker tea tree olje på ansiktet ditt, vask huden med en annen akne-kampene agent. Dette vil bidra til å fjerne makeup og åpne porene slik at huden din er klar til å motta denne kraftige naturlige stoffet. Som akne vask du velger er opp til deg, men les nøye etiketten. Akne vask bør inneholde salisylsyre som den aktive bestanddel.

Hvor befinner Tea Tree Oil

Tea tree olje kan nå bli funnet på nesten hvilken som helst dagligvarebutikk eller stoff butikken og markedsføres i en rekke produkter og merkevarer. Sørg for at du plukker opp et produkt som er merket 100% tea tree olje. Hvis det er utvannet eller blandet med andre ting, kan det ikke fungere så bra. Forvent å betale rundt $ 5 til $ 10 for din flaske.

Andre bruksområder

Selv om tea tree olje ikke kan brukes internt (ikke prøv og drikke tea tree olje), kan den brukes på en rekke andre problemer. DAB litt på en sår tann, påfør noen dråper på en byll hver dag i en måned, kan du bruke den til å rense små skrubbsår og kutt, gurgle åtte til ti dråper blandet med vann for en sår hals, påfør et par dråper til et insekt bite, eller plassere den på føttene for å rydde opp fotsopp.