Digidexo.com

Vekttap Diet Plan for menn

Vekttap Diet Plan for menn


Mens det er sant at ikke alle diett som fungerer for alle på grunn av forskjellige kjemiske make-ups, det eksisterer en diett som har jobbet for utallige menn som krever lite offer til din daglige rutine. Det kalles AJ Diet.

Regelmessig Soda vs. Diet Soda

Umiddelbart bytte fra vanlige brus til kosthold. Sukker i brus står for størsteparten av vekten din problem. Dietten smaken, selv om en ervervet smak, vil snart være en foretrukket valg.

Stopp Alle karbohydrater

Slutte å spise all mat som inneholder karbohydrater i en måned. Du kan fortsatt gå til McDonalds, men kaste brødet av Big Mac, og bare spise kjøtt og grønnsaker.

Ost er ikke din venn

Slutte å spise ost for den første måneden. Tenk på ost som klebrig stoff som klynger seg til innvollene og hindrer deg fra å få det mager, definert ser du ønsker.

Protein, protein, Protein

Begynne å spise mye protein. Det er en av de reneste, beste næringsstoffer for kroppen din. Begynn matlaging grillet kyllingbryst og hamburgere på grillen, bare minus eventuelle boller. Hvem sa slanking var hardt arbeid?

Se Sukker

Handle for bare ting som inneholder lite eller ingen sukker. Frukt gir et naturlig sukker som kalles glukose, så selv som bør spises med måte i løpet av de første månedene.

Proteiner Spis karbohydrater

Forstå enkel formel som ett protein benekter en carb. Så hvis et produkt har 6 karbohydrater og fem proteiner, så er det egentlig bare inneholder 1 carb. Hvis du trenger en cookie nå og da, er juks lov en gang i uken.