Digidexo.com

Standard Process Rensing Diet

Standard Process Rensing Diet


Standard Process Rensing Diet er som tar fatt på en intern huset rengjøring, ifølge det selskapet som tilbyr hele kosttilskudd. Kroppen din vil kvitte seg med giftstoffer og ekstra pounds, og dermed skape en sunnere, slankere kropp. Shakes, kosttilskudd og helsekost er grunnlaget for suksess på dette programmet. Som alltid, ta kontakt med helsepersonell før du tar fatt på en vekt-tap programmet.

Rens

Miljøgifter, husholdning rengjøringsmidler, urent vann, bearbeidet mat og medisiner bidra til toksinet overbelastning i menneskekroppen. Leveren og nyrene fungerer som renseanlegg for å bidra til å befri kroppen for giftstoffer. Men mange mennesker har mer giftstoffer enn kroppen kan effektivt fjerne på egenhånd, ifølge Standard Process. Skal du på en rensende kosthold kan bidra til å gjenopprette balanse og helse i kroppen. Forbruker store mengder av friske grønnsaker og frukt hjelper kroppen din gjøre sitt naturlig rensing. En del av programmet er også å unngå matvarer som er constipating eller vanskelig å fordøye.

Imidlertid er praksisen med å "avgifte" highly avhørt blant det vitenskapelige samfunn.

Nourish

Å gi kroppen sunn mat for å fylle opp vitaminer og mineraler er viktig. Kroppen trenger aminosyrer, mineraler, vitaminer og enzymer for å bygge vev og støtter organfunksjon. Tilskudd med plantebaserte vitaminer og mineraler bidrar til å sikre et balansert inntak av viktige næringsstoffer. Shakes laget med frisk frukt, grønnsaker og et ernæringspulver er fylling og næringsrik.

Oppretthold

Når du har oppnådd ønsket vekttap, er det viktig å opprettholde sunne vaner for å holde seg frisk. Fra dagene 11-21 i dietten tillater en økning i protein for dagen. Denne delen av kostholdet er sunt å bo på permanent. Snacking på rå grønnsaker og fersk frukt, drikke kildevann og trening vil alle bidra til å opprettholde dette nye nivået av velvære.