Digidexo.com

Hvordan behandle Encefalitt Med Holistisk rettsmidler

Encefalitt er en smittsom sykdom forårsaket av en rekke virus som fører til betennelse i hjernen. Encefalitt kan være primær eller sekundær. De tidligere resultater fra et virus invaderer hjernen og ryggmargen direkte, mens den sistnevnte stammer fra en viral infeksjon forekommer et annet sted i kroppen og migrering til hjernen.

Behandlingen krever vanligvis for sengeleie, økt væskeinntak og antivirale medisiner. Dessverre, mange virus ansvarlig for forårsaker encefalitt er resistente mot disse legemidlene. Det er imidlertid mulig å behandle hjernebetennelse med helhetlige midler i forbindelse med konvensjonelle behandlinger.

Bruksanvisning

Naturlige Stategies til Unn Encefalitt

•  Ta kontakt med en sertifisert herbalist eller naturopathic lege om de potensielle fordelene ved å ta ekstrakt av Alpinia officinarum. Også kjent som Blue Ginger, er denne urten en populær ingrediens i asiatisk mat, og blir ofte brukt i tradisjonell kinesisk medisin (TCM) som et alternativ til antibiotika eller antivirale medikamenter. Ifølge et team av forskere ved Graduate University of Chinese Academy of Sciences i Beijing, alkohol ekstrakter av rhizom av denne urten sperre beta-ketoacylestere-ACP reduktase, ansett som et enzym en foreløpig vei til mikrobiell vekst.

Tenk å legge Sanguisorba officinalis (Mye Burnet) til urtemedisin brystet. Dette botanisk er også ofte brukt i TCM å behandle de sekundære komplikasjoner av encefalitt, nemlig å hindre skade på hjernevevet. Sørkoreanske forskere har funnet ut at gallisk syre til stede i anlegget kan bidra til å beskytte hjerneceller ved å undertrykke amyloid beta, et falskt protein mistenkes å bidra til dannelsen av aterosklerotisk plakk i hjernen. Dette og andre nervecellene effekter observert av forskerne ble rapportert i 31 januar 2008 utgaven av biologisk og farmasøytisk Bulletin.

Besøk en kvalifisert homeopathic utøveren å finne ut om Svart Hellebore (Helleborus niger) er riktig for deg. Også kjent som Christmas rose, dette medlem av buttercup familien er vanligvis ganske giftig, og kan ha en negativ effekt på hjertet. Derfor har det ingen plass i tradisjonell urtemedisin. Men ifølge redaktørene i PDR for Herbal Medicines, er det trygt å bruke i homeopatiske doseringer til å behandle hjernebetennelse.

•  Vurder cranial Osteopati som en del av programmet til å behandle din encefalitt med holistisk rettsmidler. Denne formen for terapi innebærer deteksjon og frigjøring av lagret eller "registrert" traumemønstre i levende vev, slik som de som kan oppstå fra smittsomme sykdommer. Ifølge Elaine Dowell, Resource Center Manager for The Encefalitt Society i Storbritannia, utøveren vil "for å støtte kroppen i sitt forsøk på komme tilbake til helse, ved hjelp av milde teknikker for å løslate stamme mønstre."

Tips og advarsler

  • Gjennomføre mer forskning på spesifikke helhetlig rettsmidler for å behandle hjernebetennelse så vil du være i stand til å ta informerte beslutninger om din egen omsorg.
  • Ikke avvikle konvensjonelle medisiner eller være under noen supplerende terapi uten først å konsultere med en kvalifisert helsepersonell.