Digidexo.com

Botemidler for spiker infeksjoner

Spiker infeksjoner er lett plukket opp fra fuktige steder som et bassengområde, spa og treningsstudio-garderoben. Spiker infeksjoner er forårsaket av sopp mye som fotsopp. Selv om de er lette å fange, de er til tider svært vanskelig å kurere. Det er mange måter å kurere spiker infeksjoner, men de alle koke ned til medisinsk-narkotika intervensjon eller naturpreparater.

Tradisjonell medisin

De vanligste legemidlene som brukes til å behandle spiker infeksjoner på resept tendens til å være dyrt, men svært effektiv. Noen av medisiner kommer i lotion form, påføres lokalt, mens andre er en pille som tas oralt. De fleste av de foreskrevne medikamenter har uønskede bivirkninger som: hodepine, kvalme, svimmelhet, allergiske reaksjoner, leverskade og mental forvirring. De vanligste legemidlene som brukes er Griseofulvin, Ketokonazol og Lamisil.

Naturlig rettsmidler

Den mest vanlige naturlig rette for spiker infeksjoner er tea tree olje. Ett hundre prosent tea tree olje kan kjøpes på noen naturlig / helse-mat butikk for rundt $ 12. Tea tree olje er laget av en australsk tre, Melaleuca Alternifolia, som naturligvis inneholder soppdrepende egenskaper. Oljen må være direkte brukes til de infiserte negler tre ganger om dagen inntil neglen fullt vokser ut. Dette kan ta alt fra tre måneder til ett år. En annen vanlig naturlig hjemme bøte er damp gni. Damp gni inneholder timian og eukalyptus olje, som er både naturlige soppdrepende urter. Dette bør påføres annenhver dag inntil symptomene på infeksjonen avta.

Time Frame

Tradisjonelle medisiner vanligvis ta opptil to uker å effektivt drepe spiker infeksjon --- men kan ta opptil seks uker. Naturlig rettsmidler ta mye lengre tid å jobbe, men ikke har noen bivirkninger. Naturlig rettsmidler vanligvis ta alt fra seks uker til over ett år, avhengig av naturlig middel du velger å bruke.

Funksjon

Funksjonen til botemidler for spiker infeksjoner er å drepe soppen som forårsaker infeksjonen, og for å drepe infeksjonen som resulterte fra soppen. Hvert medikament og / eller naturlig middel virker forskjellig, men deres funksjon er den samme. Når sopp blir drept, vil naturlig infeksjon begynner å avta. Medikamenter blir tatt, selv etter at soppen er drept for å hindre den fra å returnere. Dette er grunnen til at det anbefales å ta alle foreskrevet medisiner som har blitt foreslått --- eller sopp kan returnere.

Komplikasjoner

Hvis spiker sopp ikke behandles, kan den spre seg til andre fingre og deler av kroppen. Føttene og lysken er de to mest utsatte områdene forårsaker fotsopp, jock kløe eller en gjær infeksjon. Spiker infeksjoner er svært smittsom, slik at du lett kan smitte andre mennesker med hvem du kommuniserer.