Digidexo.com

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle hodebunnen Psoriasis

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle hodebunnen Psoriasis


Psoriasis i hodebunnen er en hud tilstand som kan klare seg selv (spontan remisjon), men det kan også kreve behandling. Skalp Psoriasis kan behandles ved hjelp av en rekke hjem rettsmidler:

Bruksanvisning

•  Tar, som er avledet fra kull, kan anvendes for å inhibere den raske formering av hudcellene som har en tendens til å bevirke at skalerings forbundet med hodebunnen psoriasis. Den behandler også kløe og betennelse symptomer assosiert med denne tilstanden.

Apple cider eddik er både desinfiserende og anti-inflammatorisk, bidrar til å behandle bakterielle infeksjoner av lesjoner i hodebunnen, samt noen betennelse. Bare bland en del eddik med en del vann og bruke den til hodebunnen bruke en vaskeklut.

Psoriasis generelt øker med eksponering for sol, høflighet av UV-stråler. Du trenger imidlertid å være forsiktig med hensyn til risiko hudkreft, og bruke solkrem på huden som er upåvirket av psoriasis.

Løs opp noen Dead Sea salt i en liter vann og bruke den som en skylling for håret ditt. Du kan også blande det inn i sjampo eller balsam.

Buttermilk brukt som omslag på hodebunnen kan være beroligende for psoriasis. Det hjelper også å omfatte kjernemelk som en fast del av kostholdet ditt.