Digidexo.com

Naturlig Kolon Rensing

Stress, dårlig kosthold, miljø, kan medisiner og sykdom føre giftstoffer å bygge opp i våre kolon. Mange av oss misbruke kroppen med usunn livsstil, noen ganger ubevisst, noe som kan føre til en rekke helseproblemer. Et viktig skritt i avgifte kroppen vår er med et kolon (eller "kolon") rensing. Colonic rensing kan gjøres naturlig ved å følge et kolon rensing diett og ta visse urter og kosttilskudd.

Hvem trenger en Kolon Renset

Våre moderne dietter kan føre våre kolon å bli fylt med avfall og ufordøyd mat, særlig kjøtt. Dette kan føre til en rekke helseproblemer, inkludert forstoppelse, diaré, candida, tretthet og lav energi, hodepine, vektøkning, og selv akne. Noen mennesker i helsevesenet yrke tyder på at selv om en person føler seg frisk, kan en og annen kolon-rensing diett være gunstig.

Mekanisk colonic rensing

Et kolon hydrotherapist, ved hjelp av colonic hydroterapi utstyr, kan administrere en prosedyre for å rense tykktarmen med vann vanning. En person kan også selv administrere et klyster eller ta et avføringsmiddel, ved hjelp av en av de ulike produkter tilgjengelig på apotek.

Kolon Rensing Av Fasting

Fasting, enten ved å ikke spise noe mat i det hele tatt, eller ved å spise bare visse matvarer, er en naturlig tilnærming til rensing. Hvis du gjør en begrenset mat raskt, frukt og grønnsaker, som er høy i fiber, kan bli spist, som de bidrar til å holde materialet beveger seg fritt gjennom tarmene. Matvarer som inneholder mye fiber klamre seg til vann i tarmen og holde dem hydrert. For å hindre eventuelle ytterligere giftstoffer kommer inn i kroppen, bør alle frukter og grønnsaker spist være økologisk dyrket, for å sikre at ingen kjemiske plantevernmidler er til stede.

Naturlige colonic rensing produkter

Helsekostbutikker bære produkter laget av naturlige urter og kosttilskudd, slik som psyllium, som rense og avgifte. Slike produkter vanligvis kjøres 3-8 uker, avhengig av det spesielle produkt program. Følg etikettens instruksjoner.

Anbefalinger For Alle Rensing regimer

Mens gjennomføre en rensing program, unngå raffinert sukker, bearbeidet mat, koffein, brus, alkohol, chips, kjeks og tobakk. Begrens inntaket av fet mat, ost og rødt kjøtt. Legg yoghurt til rensing diett sammen med en probiotiske supplement. Probiotika er gunstige bakterier. Lactobacteria og acidophilus, som finnes i yoghurt, er probiotika. Renselsesprosessen vil fjerne noen gunstige bakterier sammen med eventuelle giftstoffer, det er derfor det er viktig å legge probiotika til kosthold. Ved å forbruke yoghurt, vil du også få ekstra kalsium, som kan bistå i tykktarmen, og yoghurt har ikke bindende karakteristisk for melk og osteprodukter enn det som kan føre til forstoppelse. En daglig multivitamin og mineraltilskudd, samt ekstra vitamin C supplement, bør tas i løpet av et kolon rensing. Alle bør allerede være å drikke åtte 8-unse glass vann om dagen, men det er spesielt viktig å drikke mye vann når du er på et kolon rens program.