Digidexo.com

Melaleuca rettsmidler for hodelus

Melaleuca, også kjent som tea tree olje, har vært brukt i århundrer i helse- og skjønnhetsbehandlinger. Det er et naturlig middel for mange plager, spesielt de som involverer bakterier og soppinfeksjoner. Men mange har også oppdaget at melaleuca kan være nyttig i å angripe parasittangrep, for eksempel hodelus.

Hodelus behandling

For å gi en over-the-counter (OTC) head-lus behandlingen mer potens, bland i 2-3 dråper melaleuca. Hvis du er bekymret for om de kjemiske ingredienser som finnes i mange head-lus behandlinger, bland melaleuca inn din nåværende hår-pleie produkter. Gjør ditt eget hode-lus sjampo ved å blande et par spiseskjeer av Melaleuca til din flaske sjampo og balsam. Du kan også lage en skalp olje til å behandle hodelus ved å blande 10 til 15 dråper melaleuca med en flaske med en transportør olje, for eksempel olivenolje, mandel eller kokos olje. Bland fem på syv dråper melaleuca inn leave-in conditioner spray eller kremer for ekstra beskyttelse mot hodelus.

Produkter som inneholder Melaleuca

Hvis du ikke ønsker å lage dine egne rettsmidler, mange OTC hår-pleie produkter inneholder melaleuca. Hollywood Beauty Tea Tree Oil, en all-purpose skjønnhet olje, kan brukes på hår og hodebunn for å behandle lus. Paul Mitchell har en hel Tea Tree hår-omsorg linje, som hvis brukt sammen kan gi en mer omfattende behandling for å bekjempe hodelus. Organic Root Stimulator har en leave-in condition krem ​​som kan brukes direkte på hodebunnen og håret.

Betraktninger

Mange vitner om fordelene ved melaleuca / tea tree olje i behandling av hodelus. Likevel, ifølge Mayo Clinic, er det ikke nok bevis fra tidligere studier å anbefale melaleuca som en velprøvd og effektiv behandling mot hodelus. Husk at mens et middel kan ha jobbet for en person, kan du ha en annerledes opplevelse å bruke det samme produktet. Beste praksis er å konsultere legen din for å finne ut om bruk melaleuca som et middel for hodelus er et levedyktig alternativ for deg.