Digidexo.com

Hvordan bruke Aloe Vera Juice for medisinske formål

Hvordan bruke Aloe Vera Juice for medisinske formål


Aloe vera er en saftig urt som produserer aloe gel, en av de mest populære naturmidler. Selv om mennesker er generelt oppmerksomme på bruken av aloe vera gel som er påført huden for forskjellige formål, er ikke dette den eneste måten som dette urtemedisin kan anvendes. En annen effektiv metode er å drikke aloe vera juice.

Bruksanvisning

lindre forstoppelse ved å ta aloe vera juice muntlig. Aloe vera juice er laget av en gul væske (latex), en potent, naturlig avføringsmiddel, som er hentet fra herb`s bladene. Sin kraftige avføringsmiddel egenskaper er gunstig i behandlingen av forstoppelse.

Aloe vera juice er også effektiv ved behandling av andre gastrointestinale komplikasjoner slik som irritabelt tarmsyndrom, uregelmessig tarm klaring og magesår.

Administrer diabetes med aloe vera juice. Mens det er konvensjonelle behandlinger for diabetes, mange mennesker velger alternative naturlige medisiner som aloe vera juice. Men før du begynner å drikke aloe vera, sørge for at du søker medisinsk råd for å unngå sannsynlige bivirkninger, råder Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM).

Ta aloe vera juice oralt som et kosttilskudd. I tillegg til sine medisinske egenskaper, er aloe vera juice brukes som et supplement til mat fordi den har noen nyttige næringsinnhold. Også godkjent The Food and Drug Administration det som en av de anbefalte naturlig mat smaksstoffer, ifølge en rapport fra National Institutes of Health.

bekjempe kreft med aloe juice. Ifølge International Journal of Toxicology, har noen aloe juice anti-kreftfremkallende egenskaper som hemmer veksten av svulster. I tillegg bemerker Journal, har noen studier vist at aloe-emodin har anti-kreftfremkallende egenskaper. Å drikke aloe vera er derfor nyttig i behandling av kreft.

Tips og advarsler

  • Ta alltid kontakt med helsepersonell før self-behandling med aloe vera juice.
  • Gitt det store styrken av plantens avføringsmiddel egenskaper, anbefales det at du bruker det med måte siden det kan føre til svært smertefulle kramper i noen mennesker.