Digidexo.com

Naturlig rette for blære infeksjon hos menn

Blære infeksjoner, men mest vanlige hos kvinner, kan forekomme hos menn. De vanligvis føre til smertefull og hyppig vannlating, smerter i korsryggen og noen ganger kvalme og frysninger. Hvis ikke behandles, kan infeksjonen spre seg til nyrene og kan forårsake uopprettelig skade. Det er imidlertid naturlig tiltak som kan iverksettes for å bekjempe en blære infeksjon.

Holde seg hydrert

Bor hydrert er nøkkelen til å behandle en blære infeksjon, da det fremmer vanlig vannlating og hjelper skylle urinveiene. Drikk mye vann og unngå koffeinholdige drikker som te, kaffe og brus. Varm te kan være nyttig, men sørg for at det er urte og ikke-koffeinholdige, som koffein vil irritere blæren og urinveiene, og vil bare gjøre det mer smertefullt. Og selv om noen brus er koffein-fri, kan sukker og sukkererstatninger irritere en infisert blære, så vel.
Fruktjuicer, spesielt tranebærjuice, er svært nyttig, som de naturlige surhet fungerer som en snerpende til blæren og urinveiene og bidrar til å fjerne bakterier. Andre 100 prosent juice høy i vitamin C og antioksidanter vil fungere, også. Unngå juice som inneholder store mengder tilsatt sukker eller sirup, som kan dehydrere kroppen din.

Naturlig rettsmidler

Se etter echinacea, goldenseal og vitamin C nettet eller hos din lokale markedet eller helsekost butikk. Mange produsenter selger disse i kombinasjonsbehandlinger, uttrekk, kapsler eller urtete. Disse kosttilskudd er gode immunsystem boosters og hjelpe helbredelsesprosessen. Ta minst 90mg av vitamin C og mellom 500 og 1000 mg av echinacea og goldenseal daglig.

UVA Ursi (bearberry) og buchu hjelp rens blæren og urinveiene og fremme sunn urinering. Cranberry (både juice og frukt) er blitt vist å være effektiv i å fremme urinveiene og blæren helse. Drikk den regelmessig, men husk å konsumere andre drikker også, særlig vann.
I tillegg er sarsparilla beroligende for urinveiene og blæren når vannlating er smertefullt og / eller sakte.

Når skal man oppsøke lege

Hvis infeksjonen ikke blir bedre eller forsvinne innen sju til ti dager så bør du se en lege, som det kunne være et tegn på en mer alvorlig infeksjon eller tilstand. Mest sannsynlig vil legen forskrive et antibiotikum.