Digidexo.com

Hvordan kontrollere Arteriosclerosis med naturmedisin

Hvordan kontrollere Arteriosclerosis med naturmedisin


Arteriosklerose, eller herding av arteriene, er en medisinsk tilstand der kalsium, kolesterol og fett innskudd på arterieveggene, redusere blodstrømmen og øker blodtrykket. Moderne medisinske behandlinger inkluderer catherization og angioplastikk eller fjerne slimhinnen i arterie eller erstatte den helt med en syntetisk pode. Den beste tilnærmingen til behandling av arteriosklerose er ved å undersøke og fjerne årsakene gjennom en mindre invasiv og naturlig behandling.

Bruksanvisning

Naturlige Medisinske behandlinger

Årsaken for arteriell blokkering ved å gjennomføre analyse testene med naturmedisin lege. Leger bør utføre en rekke tester, inkludert fettprosent, EKG, blod biokjemisk analyse av risikofaktorer og en blodplateaggregasjon test. Fra disse testene, kan en naturlig medisin legen foreskrive den rette naturlige behandling for deg, og hjelpe deg å eliminere andre reseptbelagte legemidler som kan forverre problemet.

Unn arteriosklerose med chelation terapi hvis dine risikofaktorer for alvorlige komplikasjoner er høy. Chelation terapi korrigerer årsaken til arterie blokkering ved å fange og fjerne skadelige stoffer i blodet, som aluminium, bly og kvikksølv. Chelation terapi er en naturlig ikke-kirurgisk behandling som er mindre invasiv, mindre skadelige og mer effektiv enn tradisjonelle medisinske behandlinger.

Ha naturmedisin lege utføre en FACT (Funksjonell Acuity Kontrast Test). Denne enkle testen kan hjelpe legen avgjøre om IV injeksjoner av phosphatidylcholine og glutation kan være en effektiv behandling for arteriosklerose. Phosphatidylcholine og glutation kan reversere oppbygging av plakk og leksjon tendensen for tykt blod, lettelser symptomene og årsakene til åreforkalkning.

Naturlig behandling hjemme

Fjern stressfaktorer som kan forårsake eller forverre arteriosklerose. Unngå alle frie radikaler ved å fjerne overflødig fett fra kosten, spise mer naturlig mat uten konserveringsmidler, ikke røyke og tar færre reseptbelagte medisiner hvis det er mulig. Din naturopathic lege skal hjelpe deg å avgjøre om din helbredelse responsen er utilstrekkelig på grunn av eller forverret av overdreven medisinering, hormonelle ubalanser, ernæringsmessige mangler, overskytende blod sukker eller andre stressfaktorer.

Endre din livsstil avhengig av råd din naturmedisin lege anbefaler etter grundig testing. Disse endringene vil mest sannsynlig inneholde en streng diett som begrenser fett og karbohydratinntak og økt trening for å redusere vekten. Andre behandlinger kan omfatte hormonbehandling, vitamin- og mineraltilskudd og stressreduksjon.

Legg fersk hvitløk til kosthold når det er mulig; det er ikke noe slikt som for mye. Hvitløk har den naturlige evne til å redusere tendensen til koagulering av blodet, redusere klebrighet og aggregering av blodplater i arteriene. En diett rik på hvitløk kan bidra til å redusere høyt blodtrykk, lindre symptomene på arteriosklerose.

Spice dine matvarer med cayenne pepper, bukkehornkløver og karve. Høye kolesterolnivåer i blodet øker tendensen til dannelse av plaque; imidlertid er kolesterol påvirket av typen og nivået av lipoproteiner i blodet. High-density lipoproteiner kan forhindre plakk akkumulering og bidra til å kontrollere arteriosklerose. Vegetabilske lipider, eller fytosteroler, er et middel til å innføre mer high-density lipoproteiner og kan bli funnet i cayenne pepper, bukkehornkløver, karve, hvitløk og løk.

Tips og advarsler

  • Tidlig oppdagelse og kontroll av arteriosklerose kan redde livet ditt. Hvis du lider av høyt blodtrykk og høyt kolesterol, kan du se en naturlig lege så snart som mulig for å vurdere risikoen og diskutere mulige behandling og forebygging alternativer.