Digidexo.com

Hvordan behandle en Swollen Lip Naturligvis

Lurer du på hvordan å behandle en hoven leppe? De fleste av oss har hatt en minst en gang i eller liv. Og, trenger du ikke nødvendigvis trenger å lide et slag i munnen for å opprettholde en. Det kan skje i løpet av et fall. Du kan ha en ball treffer deg i leppen. Alt som kommer i kontakt med leppen kan til slutt føre til at leppe å svelle.

Din hovedanliggende vil være å stoppe eventuelle blødninger som kan skje, og å bringe hevelsen ned. For blødning, må du rense såret og legge press på den. Hvis den ikke stoppe blødning, kan det hende du trenger legehjelp og / eller masker. Få som hjelp umiddelbart.

Denne artikkelen forutsetter at enten blødningen er under kontroll, eller det var aldri noen blødning i første omgang. Den største bekymringen her vil være å få ned hevelsen, som jeg vil gjennomgå i følgende trinn.

Bruksanvisning

•  Finne ut hvorfor leppen er hovent. Det kan være fordi du faktisk ble truffet i munnen-men noen ganger en hoven leppe kan tyde på et annet problem, for eksempel en allergisk reaksjon. Oppsøk lege dersom det er noe mer enn en hit til munnen, eller hvis det er overflødig blødning, smerte eller en løs tann som følge av et direkte treff.

Det er svært viktig til is hevelse, uansett hva årsaken er. For dette kan du bruke en ispose eller en pakke med frosne grønnsaker, frukt eller kjøtt.

Arnica gel er bra for hevelse som ikke er ledsaget med blødning. Gjelder aldri arnica til et åpent sår eller inne i munnen. Hold det borte fra spytt. Dersom hevelsen er hovedsakelig inne i munnen eller huden er ødelagt, ta den interne rette.

Vitamin C er en viktig vitamin når det kommer til healing kvestet vev og hud. Følg instruksjonene på pakken for riktig dosering. Dette fungerer også på en allergisk reaksjon fordi Vitamin C er også et antihistamin.

Tips og advarsler

  • Ikke påfør arnica på skadet hud.
  • Se en lege eller ring 911 hvis det er overdreven blødning, en utslått tann og / eller overdreven smerte.
  • En hoven leppe kan indikere et større medisinsk problem. Sørg for at du ser en lege hvis du har en hoven leppe, men ikke bli truffet.