Digidexo.com

Hjem rette for Foot Pain

Hjem rette for Foot Pain


Foot smerte stammer fra en mengde plager som beinbrudd, leddgikt, bunions, calluses, blemmer, verkende muskler, trakk leddbånd og foten lidelser som hammertoe. Tradisjonelle behandlinger kan variere fra smertestillende medikamenter til kirurgi. Imidlertid kan mange tilfeller av foten smerte behandles enkelt og effektivt med et kjerringråd eller to.

Soaking

Soaking føttene i varmt vann kan være et terapeutisk hjem rette for nesten enhver årsaken til foten smerte. For tretthetsbrudd, plantar fasciitis, forstuinger og smerter varmen slapper bort mye av smerten. I tillegg vil varmen øke blodstrømmen til den smertefulle foten. Dette bidrar i vev reparasjon for å avlaste skade. For inngrodde tånegler og blemmer, tilsett litt Epsom salt til det varme vannet. Saltet trekker ut overflødig fuktighet, lindre press og smerte.

Kosttilskudd

Ifølge American Orthopaedic Foot & Ankle Society, er foten helse ofte direkte relatert til inntak av kalsium. For å holde føttene friske, anbefaler Society å få minst 1000 milligram av vitamin D forsterkede kalsium hver dag. Dette vil styrke bein i foten, eliminere foten smerte knyttet til pauser, leddgikt eller en nedbrytende av bein. Glukosamin kan også være nyttig i å reparere leddskade i foten og bør vurderes.

Rest

National Institutes of Health tyder på at det beste løpet av handlingen for herding foten smerte er å bare hvile foten. Den mest effektive form for resten er til opphold av den berørte foten og heve den hvis hevelse er til stede. Dette er imidlertid ikke en rimelig løsning for de fleste mennesker. Alternativt er det foreslått at du kjøper et par krykker som tillater deg å begrense mengden stress du plasserer på sår fot.

Setter inn

Eventuelle smerter relatert til buen på foten, kan ballen av foten eller hælen lett avhjelpes ved å plassere en spesiell innsats i dine sko. For høye buer, vil ved hjelp av en kile på innsiden av skoen bidra til å støtte buen. For foten smerte nær tærne, kan en liten pute under ballen av foten redusere stress plassert på det lille området. Plassere en lignende pute under hælen på foten reduserer smerte i ryggen av foten eller plantar fasciitt. For flate føtter, kan du bruke et innstikk opprettet spesielt for å redusere belastningen på senene.

Is

En av de mest effektive hjem rettsmidler for foten smerte er is. Ifølge American Podiatric Medical Association, kan glasur en smertefull fot midlertidig nummen nerveendene som forårsaker smerte og lindre smerten. Glasur en skadet fot kan også redusere hevelse, som i seg selv kan være smertefullt. Imidlertid kan langvarig eksponering for is skade huden og nerver. Begrense hver icing økt til ti minutter.