Digidexo.com

Forskjellige typer Belly Fat

Belly fett er også kjent som abdominal fedme. Belly fett kommer i to forskjellige typer: de subkutane og viscerale varianter.

Subkutan Belly Fat

Subkutan magen fett er synlig fett som kan føles og håndteres. Denne typen fett vises over hele kroppen: mage, hofter, rumpe, armer, ben og lår.

Formålet med Subkutan Belly Fat

Underhudsfett er avgjørende for riktig kroppen fungerer. Denne type fett tjener som isolasjon og gir varme. Samtidig som de har for lite av dette fettet er ikke bra for helsen, for mye er også en helserisiko.

Helserisiko for overflødig subcutaneous Belly Fat

For mye underhudsfett magefett indikerer en person er overvektig problemer og muligens overvektige. Dette er en tilstand, forbundet med høyt kolesterol, hjerteproblemer og stoffskifteproblemer.

Visceral Belly Fat

Visceral magen fettet ligger dypere i kroppen, som bare finnes i torso regionen. Mens det ikke er lett merkbare, vanligvis de med den subkutane variasjon har et overskudd av visceralt fett magen, så vel.

Årsaker til Visceral Belly Fat

Visceralt fett kan være problematisk siden det ligger dypt inne i overkroppen og omgir de indre organer. Visceral magen fett kan skade leveren, hjertet og nyrene.

Effekt av Visceral Belly Fat

Visceral magen fett er usett og folk kan fortsatt ha en stor mengde innsiden av kroppen sin. Visceralt fett kan føre til høyt blodtrykk, hjertesykdom, slag, høyt kolesterol, brystkreft, diabetes og demens.