Digidexo.com

Anfall forårsaket av Abdominal Injury

Et anfall oppstår når det er en forstyrrelse eller forandring i den normale sekvens av elektriske impulser eller signaler generert fra hjernen. Symptomer på et anfall kan inkludere risting, kramper og tremor. Noen typer skader kan utløse et anfall.

Årsaker til Seizure

Et anfall kan ved utløst av høy feber, insulinsjokk, hjernesvulster, ettervirkninger av hjerneslag, hjernekirurgi og visse typer skader Ifølge University Hospitals of Cleveland (UHC) nettside om epilepsi og anfall. Abdominal skade, ifølge UHC nettsted, er en type traume som kan bidra til pågripelse.

Abdominal Injury

Det finnes to hovedtyper av skader i mageregionen --- gjennomtrengende sår mageskader og stump kraft traume abdominal skade. Ifølge Organized Wisdomwebsite, den ledende årsaken til stump kraft traume abdominal skade er bilulykker.

Shock

Begge typer abdominal skade kan føre til en ulykke offer å gå inn i en tilstand av sjokk, ofte på grunn av omfattende intern eller ekstern blødning og / eller skade på leveren. Støt fra en alvorlig abdominal skade kan utløse et anfall eller kramper, ifølge LiveStrong.com.

Elektrisk støt

Abdominal skader forårsaket av kontakt med strømførende elektrisk strøm kan utløse et anfall, ifølge en LiveStrong.com artikkel på elektriske skader. Hudkontakt med strømførende ledninger eller feil ledninger i apparater som for eksempel elektriske varmeputer kan forårsake alvorlig elektrisk støt og mulig beslag.

Abdominal Epilepsi

Epilepsi er en primær utløser for anfall, i henhold til UHC nettsiden. En type epilepsi som kalles abdominal epilepsi, kan symptomer på som etterligner abdominal skade, kan bidra til anfall.

Symptomer

Symptomer på abdominal epilepsi inkluderer sterke magesmerter, enkle partielle anfall, forvirring og synkope eller besvimelse ifølge en Meridian Institute nettsted på mage epilepsi.