Digidexo.com

Hvordan takle Radial nevropati

Radielle nevropati resultater fra skade på grunn av gjennomtrengende sår eller frakturer i armen, komprimering, eller ischemi. Vanligst, presenterer de med en håndledds dråpe, som er den manglende evne til å forlenge leddet oppover når hånden er flaten ned. Mønsteret av klinisk involvering er avhengig av graden av skade. Radial nevropati er ikke nødvendigvis permanent. Perifer nerve regenerering er en ufullkommen og langsom prosess og full restaurering av evnen kan ta måneder, år, eller kanskje aldri skje.

Bruksanvisning

•  Kunnskap om radial nerve anatomi er viktig for å forstå de vanlige mekanismene og plassering av sin skade. De radiale nerve grener fra posterior ledningen av plexus brachialis. Den mottar root innervasjon fra C5-T1 spinale røtter. I overarmen, gir radial nerve av en gren til triceps muskelen før det brytes rundt humerus på spiralsporet. Tre sensoriske grener, som leverer huden over triceps og posterior underarm, også er gitt ut på dette nivået. Her, sin nærhet til humerus gjør det utsatt for kompresjon og / eller traumer.
Etter spennende spiralsporet, leverer radial nerve i brachioradialis muskelen før dele inn i bakre interosseous gren og en sensorisk gren. Den bakre interosseous grenen er en ren motor nerve som forsyner supinator. Det dykk deretter inn i supinator gjennom fascia å forsyne musklene i håndledd og finger forlengelse. Dette konseptet er en annen felles nettsted for nerveskader oppstår. Det sensoriske gren som oppstår omtrent ved albuen seg nedover underarm, bli overfladisk ved håndleddet før den leverer den laterale aspekt av dorsum av hånden.

nerve og dens funksjoner vanligvis komme over en tidsramme, som kan variere fra dager til lenger enn et år. Raskere inngang gjør at nervefibrene i nerve-bundle var syk, men ikke død. I mer alvorlige skader, nervefibrene på stedet av skaden og utover har faktisk døde, og deres etterlatte stubber trenger å sende ut spirer å erstatte manglende deler. Dette er en meget langsom prosess. De voksende spirer nå den øvre underarm, der håndleddet-utretting musklene er plassert, før de når midten av underarmen, der finger rette musklene ligger. Følgelig musklene som rett ut håndleddet vanligvis komme før dem som rett fingrene.

Forstå realitetene av din tilstand, til progresjon av symptomene og de ​​umiddelbare terapier og teknikker lindre smerte og vedlikeholde din egen uavhengighet er de første trinnene i å lære hvordan å takle. Man må også forstå, gjennom sin egen investering av tid, hva som fungerer og ikke fungerer på individuell basis.

Utvikle en øvelse diett. For å være nyttig, ville en øvelse må fokusere på nikke opp håndleddet og fingrene utretting. Men inntil de skadede nervefibre igjen med muskel-fibre, er den beste øvelsen en passiv en som innebærer å strekke ut de svake muskler minst daglig. Ved hjelp av passiv \ "range-of-motion \" øvelser, kan folk med nerveskader unngå avkorting av sener og frysing av ledd som ellers kan oppstå som komplikasjoner mens du venter på nerve å komme seg.

Sjekk din ernæring. Nerve-fibre trenger en god tilførsel av næringsstoffer. Sunne matvaner er viktig, og supplert med en flere vitamin eller to hver dag. Dette kan gi nerve de byggeklosser den trenger for å riktig komme seg. Unngåelse av alkohol kan hindre en ny skade. Alkohol kan også produsere en direkte toksisk effekt på kroppens perifere nerver, derfor avholdenhet vil i tillegg forhindre denne barrieren til utvinning. I tilfeller av langvarig svakhet, elektrisk stimulering av de berørte musklene via sonder brukes på huden kan holde muskelvevet sunnere før de kan motta mer normal aktivisering gjennom sine nerver.

Mens du venter på nerve til å helbrede, kan håndleddet bli splinted i en nøytral posisjon med en enhet som forlater fingrene fri til å bevege seg. Men bruk av en splint ikke utelukker behovet for minst daglig, passive, range-of-motion øvelser.

Forstå dine medisiner. Det er generelt en god del forvirring i å skaffe informasjon om reseptbelagte medisiner, og det overvelder mange pasienter. Oftest den informasjon som er innhentet har en tendens til å være nesten kryptisk med alle de medisinske slang. De beste kildene til informasjon er oppslagsverk og elektroniske guider skrevet for allmennheten. Disse guidene beskrive i lekmann språk hva et legemiddel brukes til, hvordan du tar det, og hva du skal gjøre hvis du glemmer en dose. Guidene vanligvis gi advarsler, oversikt over bivirkninger, og beskrive hvordan et stoff kan samhandle med andre medisiner og urte kosttilskudd. Pluss, de noen ganger gi informasjon ikke funnet på pakningsvedleggene, samt gi sammenligninger av ett medikament til et annet. Enkelte guider gir off-label narkotika og anvendelser som ikke er spesielt godkjent av FDA.

Bli med i en støttegruppe. En støttegruppe er en verdifull ressurs i å lære om din radial nevropati. For eksempel har nevropati Association, godt over 100 etablerte grupper over hele USA som gir deg månedlige møter hvor du kan møte og snakke med andre med tilstanden og perifer neuropati, høre medisinske fagfolk diskuterer ulike aspekter av nevropati, finne kunnskapsrike leger i området, og stille spørsmål som du kan være i stand til å be for folk som ikke har radial nevropati. Støttegruppen gir deg en mulighet til å delta i komiteer som hjelper gruppen funksjonen. Hvis det ikke er støtte gruppe i ditt område kan du tenke på å starte en ny gruppe og bli en støtte gruppeleder.

Bruk terapi og Rebuilder enheter. En rebuilder ( http://www.rebuildermedical.com/ ) er et medisinsk apparat som sender ørsmå elektriske signaler til nerver og muskler. Det er FDA registrert.
Kremer som kapsaicin og L-arginin er blitt brukt til å redusere smerte.

Tips og advarsler

  • Etablere et regelmessig mønster av passive øvelser på en daglig basis
  • GO
  • Små gadgets kan hjelpe til med vanskelige daglige oppgaver. For kjøkkenet, det er produkter fra OXO kalt "Good Grips," med store gummihåndtak.
  • Hvis du har problemer med dressing, det er sko og sokk hjelpemidler, ring og glidelås trekker, lange håndtert shoehorns, elastiske eller kveilet skolissene og lange håndtert kammer eller børster. En lang håndteres Reacher for elementer på høye hyller er mest nyttig.
  • Det er ingen enkel løsning for radial nevropati. Det tar mye tid for helbredelsesprosessen skal være ferdig.
  • Hva som fungerer for en person, kan ikke fungere for deg.