Digidexo.com

Natural Cures med honning

Natural Cures med honning


Honning er en av naturens mest fantastiske og deilige gaver. De fleste er kjent med honning kulinariske allsidighet, men ikke alle vet at den har en lang tradisjon for bruk i folkemedisinen. Honning er ofte brukt i ansikts grunn av sin evne til å rense og fukte alle typer hud og etterlater den ser yngre og fornyet. Mange av de egenskapene som gjør honning en effektiv skjønnhetsbehandling er noen de som gjør den til et naturlig kurativ.

Behandle sår med honning

Bruk honning på kutt, skrubbsår og mindre brannskader for å holde såret rent og til å fremskynde healing. De antibakterielle egenskaper av honning har lenge vært akseptert i praksis av folkemusikk og naturmedisin; men et sammendrag av vitenskapelige studier publisert på Chet Day hjemmeside funnet honning å være effektive for behandling av infiserte sår. Surheten i honning hemmer veksten av bakterier og naturlig produserer hydrogenperoksyd. Honning absorberer også pus, reduserer smerte og sår lukt, og fremmer vekst av ny hud vev.

Lette en Hoste med Honey

Honning er en vanlig ingrediens i hjemmelaget hostemedisiner, og enda noen kommersielle hoste suppressants annonsere bruk av honning. Honning strøk og smører en irritert hals, gir umiddelbar aktuell lettelse og quieting hoste. Honey kokt kort med eple cider eddik, sitronsaft, eller whisky er en grunnleggende oppskrift for hostesaft i folkemedisinen.

Unn Allergi med Honey

Det er fornuftig at det å spise honning eller honeycomb produsert der du bor kan bidra til å bekjempe sesongmessige allergier. Siden lokal honning inneholder pollen fra planter du er allergisk mot, hver dose fungerer som en mini-vaksinasjon, naturligvis bygge immunsystemets evne til å tolerere allergener. Daglige doser av honeycomb eller honning samlet inn fra nærmeste bee gården kan helt lindre dine allergisymptomer.

Kurere en bakrus med honning

The Earth Clinic hjemmeside melder at fruktose i honning arbeider for å skylle alkohol fra blodet og forkorte dvelende effekter av en bakrus. Spre honning på kjeks eller brød og spise et par biter før du går til sengs og umiddelbart på stigende.