Digidexo.com

Naturlige måter å kurere tannkjøtt sykdom i småbarn

Tannkjøttsykdom er en alvorlig bakteriell infeksjon, og hvis den forblir ubehandlet kan føre til tap av tenner. Gjenopprette barnas skadet tannkjøtt kan gjøres på en enkel og naturlig måte. Hvis pjokk er ikke utsatt for en bakteriell sykdom, så din barnas vaner er årsaken. Tilby din pjokk med sunt tannkjøtt vil bidra til å sikre et liv med friske tenner. Det er flere naturlige måter å kurere og forebygge tannkjøttsykdom.

Naturlig rettsmidler

Ett middel er tann og tannkjøtt olje. For å lage dette trenger du: 10 oz echinacea tinktur, 1/4 kopp tea tree olje, 4 oz. bayberry skjær, 2 oz. AAK gnagsår (eller 3x eik bark) skjær, 2 ss. cayenne skjær, 2,5 dråpeteller peppermynte olje, 2,5 dråpeteller fedd olje. Kombiner disse og rist godt før bruk. Tilsett noen dråpeteller av det til vannet i en vann pik og deretter bruke vann pik på pjokk som du normalt ville.

Noen urtemedisiner er goldenseal pulver, hvit eik bark pulver og myrra tyggegummi pulver.

For goldenseal pulver, må du lage din egen munnvann-lignende stoff. Beløpet du bør bruke er proporsjonert til vekten av pjokk. Voksne tar 500-2,000 mg opp til tre ganger om dagen når den er i tablett eller kapselform. For standardiserte ekstrakter av 30 til 120 mg, ta opp til tre ganger om dagen. Du må ta en kopp vann med 1/4 ts. salt sammen med 1/2 ts. av goldenseal pulver. Ikke bekymre deg for mye om det å løse opp hele veien, fordi det vil ikke. Sørg for at din pjokk skyller og spytter det ut. Dette kan bidra til å helbrede eller redusere gummisykdomssymptomer.

Hvit eik bark pulver trenger ca 1/8 teskje til hver infiserte området. Sørg for å skylle den pjokk tungen for å bli kvitt de ekstra pulver. Vær sikker på at din pjokk sover med den på sin tannkjøttet. Gjør dette hver kveld i 30 netter.

Med Myrra gum pulver, må du gni på barnas såre tannkjøttet så mange som tre ganger om dagen. Du bør bruke en ts. med hver applikasjon.

Saltvann er en annen naturlig og beroligende kur for tannkjøttsykdom. Har din pjokk gurgle med saltvann regelmessig.

Endrede vaner

Sørg for at din pjokk ikke faller ut av vanen med å bruke tanntråd og pusse tennene. Sørg for å få din pjokk vanlige tenner cleanings på tannlegen sin. En god tannkrem til bruk ville være en som inneholder tea tree olje. Det har vist seg antibiotika egenskaper.

Kosthold kan spille en stor rolle også. Sørg for at din pjokk er å drikke rikelig med vann. Dette vil bidra til å forhindre tannkjøttsykdommer. Å gi barnet rikelig med mat rik på vitamin C vil hjelpe kurere og forebygge tannkjøttsykdommer. Matvarer som appelsiner, kiwi, mango, jordbær, søte røde paprika, kål, tomater, brokkoli og cantaloupe er alle matvarer som vil øke din pjokk vitamin C inntak.