Digidexo.com

Hvordan kan jeg komme over angst for å snakke med folk?

Hvis du er intenst livredd for sosiale situasjoner, inkluderer offentlige taler, møte nye mennesker, eller mingling i en folkemengde, kan du ha en sosial fobi kalles "sosial angstlidelse." Andre kan se deg som en sky eller innadvendt person; Men inne, du frykter å bli kritisert, nedvurdert eller latterliggjort. Det finnes måter du kan overvinne denne fobi og gjenoppdage gleden i livet ditt.

Affirmasjoner

Gjøre positive affirmasjoner eller utsagn for å hjelpe deg å overvinne din sosial angst. Du sier affirmasjoner hele tiden ut av vane likevel, som alle gjør. Lage konkrete, positive affirmasjoner å oppnå målet om å snakke med folk er en effektiv måte å komme over din angst.

Begynne den helbredende prosessen med sosial angst ved å si:

"Jeg elsker og godkjenne av meg selv, og jeg stoler på prosessen med livet. Jeg er trygg."

Gjenta dette aksept høyt og / eller skrive det ned 10 til 20 ganger hver dag. Si dette aksept mens du ser inn i øynene i et speil. Lage noen av dine egne positive affirmasjoner.

Ifølge Louise L. Hay, grunnlegger av Hay House, Inc., metafysisk foreleser og bestselgende forfatter av "Du kan helbrede ditt liv", "For å se på deg selv rett inn i øynene og gjøre en positiv erklæring om deg selv er, etter min mening , den raskeste måten å få resultater med affirmasjoner. "

Emotional Freedom Technique

Lære og praktisere emosjonell frihet teknikk (EFT) for sosial angst (eller noen lidelse). Gary Craig, grunnleggeren av EFT, beskriver det som et sinn og kropp medisin som akupunktur, men uten nåler. Craig sier:

"EFT er en emosjonell versjon av akupunktur der vi stimulere visse meridian punkter ved å banke på dem med fingertuppene. Dette løser en ny sak for emosjonelle problemer (ubalansert energi meridianer). Riktig gjort, dette ofte reduserer den terapeutiske prosessen fra måneder eller år ned til timer eller minutter. "

Hypnose

Finn en god, sertifisert hypnoterapeut eller hypnotisør i ditt område som er erfarne med fobier som for eksempel sosial angstlidelse. Hypnose er en naturlig tilstand der du er dypt avslappet fysisk og mentalt, men våken. Din underbevissthet kan enkelt nås av hypnoterapeut og omprogrammeres slik at du ikke lenger har denne fobien.

Psykoterapi

Velg en psykolog eller terapeut som har mye erfaring å behandle kunder med sosial angstlidelse. Psykologer er fortsatt lære om denne fobien, mange ganger misdiagnosing det for lidelser som panikk eller bipolar lidelse. Merk at noen terapeuter bruker teknikker, for eksempel hypnose eller EFT, i sin praksis.

Medisinering

Du kan prøve medisiner som brukes for sosial angstlidelse som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Disse SSRI er stoffer som effektivt reduserer angst, slik som venlafaksin (Effexor), paroksetin (Paxil), fluoksetin (Prozac), sertralin (Zoloft), fluvoksamin (Luvox) og mer. Legg merke til forbedringer etter ca tre måneder med å ta disse medikamentene. Forvente å endre antidepressiva til du finner en som fungerer for deg med minst, uønskede bivirkninger. Medisinering er vanligvis tatt sammen med psykoterapi.